KAMPANJE MARS 2022…

KAMPANJE MARS 2022…

Kampanje

ZO Skin Health

…og et eksklusivt intervju om prisbelønte ZO Retinol Skin Brightener med Dr. Michael Zangani.

 

Er et av nyttårsforsettene dine også at du skal trene mer, spise sunnere og ta bedre vare på kroppen og helsa? Hvorfor ikke ta med huden din i dette forsettet? Fra 24.02. til 31.03. har vi favorittene ZO Retinol Skin Brightener og ZO Brightalive på kampanje. Når du kjøper disse to favorittene får du med et ZO Getting Skin Ready Kit.  Dette innebærer at du har et komplett ZO Skin Brightening System. Du velger selv hvilken styrke du skal bruke av Retinol Skin Brightener.  Du velger mellom 0,25%, 0,5% og 1% retinol.

ZO Brightalive er super i kombinasjon med Retinol Skin Brightener. Den støtter effekten av ZO Retinol Skin Brightener og fungerer som en slags booster som gir deg et raskere resultat. ZO Brightalive bidrar til å reversere pigmentforandringer og gi en strålende, klarere og jevnere hud. Effekten er klinisk dokumenter gjennom et 16 uker langt uavhengig 3. parts studie. Din klinikk kan skreddersy et program til deg som passer din hud og din livsstil. Slik at du enklere kan få den huden du ønsker deg!

ELLE Norge har valgt ZO Retinol Skin Brightener til årets produkt 2022.  Deres begrunnelse for valget er som følger:

«Er du på jakt etter et produkt som virkelig gjør jobben og leverer synlige resultater? Da er dette en klar vinner! Superproduktet jobber aktivt med å jevne ut hudtonen, minimere hyperpigmentering og stimulere cellefornyelsen, takket være effektive ingredienser som retinol og bakuchiol.»

Vi har tatt en prat med hudlege Michael Zangani, som jobber på Volvat Medisinske senter og sitter blant annet i Dr. Zain Obagis Faculty i Los Angeles for å få vite mer om ZO Retinol Skin Brightener. Nedenfor kan du lese mer om hva pigmentering er og hvordan du kan unngå ujevn hudfarge.

 

Hva er pigmentering?

Dr. Zangani forklarer det enkelt:

–  Brune flekker og ujevn hudfarge. Alle har det til en viss grad, men alder, hudtype og soleksponering er faktorer som spiller inn.

Han forklarer videre at man kan forbygge og kontrollere ujevn hudfarge med solbeskyttelse, antioksidanter og retinol. Og det er her superproduktet ZO Retinol Skin Brightener kommer inn i bildet.

 

Hva er ZO Retinol Skin Brightener?

Som navnet sier, har det med hudens farge og glød å gjøre. Kort fortalt bidrar produktet til å jevne ut den naturlige hudtonen.

–  Med en jevn hudtone vil man kunne se friskere og yngre ut. Man kan være relativt rynkefri, men ha ujevn hudtone. Da vil man ofte se eldre ut, sier Dr. Zangani.

 

Det er tre hovedingrediensgrupper i kremen:

  1. Retinol
  2. En blanding av antioksidanter og botaniske ingredienser
  3. Dette er ikke noe nytt, men i denne sammensetningen er den unik. Mange bruker den som erstatning for retinol fordi studier viser at den kan ha lignende effekt som retinol. Den vil forsterke effekten av retinol og virke mot ujevn hudfarge og mørke flekker. Bakuchiol gjør også at du kan tåle større mengder retinol uten store reaksjoner. Du forsterker retinolet du har, samtidig som du reduserer eventuell irritasjon. Dette gjør Retinol Skin Brightener genial.

 

Hva er retinol?

Retinol er en form for A-vitamin. Mange blir litt skeptiske når de hører ordet retinol. Det er det faktisk ingen grunn til.

–  I gamledager hadde vi tretinoin, som var ren A-vitaminsyre og den er tøff for alle hudtyper. Derfor tror nok mange at retinol er synonymt med ekstrem flassing, rødhet og hevelse. Det som er genialt med ZO Retinol Skin Brightener er retinol, som er en annen formulering enn tretinoin og man kan justere mengden, forklarer Dr. Zangani.

Hvem bør bruke ZO Retinol Skin Brightener?

 Alle med brune flekker/ujevn hudfarge i ansikt, hals eller bryst kan bruke ZO Retinol Skin Brightener. Unntaket er gravide og ammende.

 

Hvilke resultater kan du forvente?

Dette kommer an på utgangspunkt og mål.

–  Hudfargen utjevnes betraktelig, mørke flekker reduseres og retinolet bidrar til jevne ut synlige linjer og gi en strammere hud. Det er en myte at retinol gjør huden tynnere og skader den. Huden blir faktisk sterkere, og da klarer den å holde på fukt bedre. En klinisk studie av produktet viser også svært gode resultater, avslutter Dr. Zangani.

 

Kampanjene finner du også i vår Hudhelse Shop nettbutikk. Du får en egen kode til butikken etter konsultasjon på klinikk. Mange klinikker tilbyr digital konsultasjon.