Gi huden en kickstart på klinikk- og følg opp rutinen hjemme 

Gi huden en kickstart på klinikk- og følg opp rutinen hjemme 

Nyheter

ZO Skin Health

Endelig er nyhetene ZO Firming Serum Accelerated og ZO Rozatrol® Serum Accelerated her!

 

Begge serumene er utviklet for bruk i klinikk, med fortsettelse av behandlingen hjemme. På denne måten får du det beste fra to verdener, og de beste resultatene for huden din.

Vi er ganske sikre på at huden din vil elske dette!

 

ZO Firming Serum Accelerated

Med teknologien i ZO Firming Serum støttes hudens naturlige fornyelse av kollagen og elastin, som videre bidrar til en stram og fast hud.

 

ZO Firming Serum Accelerated gir antioksidant og anti-inflammatorisk støtte, og supplerer hydrering av huden. Ingrediensene i ZO Firming Serum bidrar også til at overgangen mellom epidermis og dermis styrkes. Kort forklart kan du oppnå en fastere og strammere hud, og har du opplevd tap av elastisitet og kontur vil du absolutt kunne få gode resultater med dette produktet.

 

Konseptet «Lift – Tighten – Firm» er spesielt utviklet for å stimulere huden i ansiktet til å bli fastere og strammere, og dermed gi en mer definert ansiktskontur.

 

ZO Firming Serum Accelerated kan brukes sammen med micro-needling behandling, og på den måten vil hudens fasthet og spenst aktiveres ved å stimulere hudens eget elastin og kollagen.

 

NB: Produktene er testet for bruk etter behandling med micro-needling.

 

Effektiviteten av serumet er klinisk dokumentert i en uavhengig tredjepartsstudie over 24 uker. Etter tolv ukers behandling hadde 97% fått fastere hud, 93% hadde fått strammere hud og 86% mente de hadde fått en sunnere hud.

 

Rozatrol® Serum Accelerated

Rozatrol®-teknologien er formulert slik at den forsterker en sunn hud ved å lindre de synlige tegnene på rød og sensitivisert hud.  Serumet bidrar også til å reversere eksisterende rødhet i huden og normalisere hudens naturlige funksjon samt virke dempende på talgproduksjonen.

 

Antioksidantbeskyttelse bidrar til å minimere betennelse og skader forårsaket av blant annet daglig oksidativt stress. Dessuten supplerer serumet hydrering og det støtter en sunn hudbarriere.

 

Anbefalt bruk:

ZO Firming Serum Accelerated og ZO Rozatrol® Serum Accelerated flettes inn som en del av Prevent + Correct behandlingen i klinikk. Resultatet blir forsterket ved å fortsette behandlingen hjemme.

 

Begge ZO accelerated serumene er utviklet for bruk i klinikk med fortsettelse av behandling hjemme.

 

Slik gjør du:

Påfør fem dråper serum etter ZO Daily Power Defense Serum i morgenrutinene dine, etter behandling i klinikk. Påfør så serumet i ansiktet og på halsen, morgen og kveld, og fortsett til alt serumet er brukt opp. Man kan regne med at serumet varer i ca to uker.

 

For profesjonell behandling på klinikk kan serumene brukes som tillegg i alle ZO klinikk-behandlinger. Du finner nærmeste ZO klinikk her.