GÅ VÅREN I MØTE MED JEVNERE, SUNNERE HUD OG EN GOD PORSJON GLØD

GÅ VÅREN I MØTE MED JEVNERE, SUNNERE HUD OG EN GOD PORSJON GLØD

Kampanje

ZO Skin Health

Vi ønsker februar varmt velkommen med noen supre ZO kampanjer. Målet med denne månedens kampanjer er at du skal få en sunnere hud med en jevnere hudfarge.  Samtidig vet vi at nettopp februar er en av årets kaldeste, og mange er plaget av en tørr hud.  Derfor har vi inkludert vår bestselger ZO Hydrating Crème i kampanjen.

For å legge til rette for litt hjemmebehandling og spa, har vi laget en egen kampanje på ZO Brightening Sheet Masque. Dukmasker er populære og denne masken gir det lille ekstra. Den jobber aktivt blant annet for å gi en jevnere hudfarge med mer glød.

 

KJØP ZO RETINOL SKIN BRIGHTENER OG FÅ ZO HYDRATING CREME OG EN ZO VANNFLASKE

 

 

Mange sliter med ujevn hudfarge. Den største triggeren er soleksponering, men graviditet og bruk av p-piller er også viktige bidragsytere. Både hormonrelatert pigmentering og hyperpigmentering vises som brune eller mørke flekker i ansiktet. Flekker som mange opplever som skjemmende.

ZO Retinol Skin Brightener er utviklet for å skape en jevnere hudfarge og en sunnere hud. Den inneholder retinol og ingredienser med en spesiell sammensetning som bidrar til å lysne og jevne ut hudfargen raskt. Kremen reduserer rødhet som skyldes miljøpåvirkning og bidrar til å forebygge fremtidig misfarging. Produktet er ofte ideelt som første steg i behandlingen av kraftige mørke flekker og ujevn hudtone. Den kan også brukes som et forebyggende produkt etter annen behandling. ZO Retinol Skin Brightener finnes med 0,25, 0,5 og 1% retinol slik at den skal passe for de aller fleste.

Når du kjøper ZO Retinol Skin Brightener denne måneden får du med liten ZO Hydrating Crème og en ZO vannflaske. PS husk at ZO Retinol Skin Brightener også kan brukes til behandling av ujevn hudfarge på kropp.

 

REPARER HUDEN – OG SKAP EN TETTERE HUDBARRIERE

 

 

ZO Hydrating Crème er kremen mange av oss ikke klarer oss uten nå som vinteren krever sitt.  Kremen er en klar «lifesaver» og en favoritt blant mange.  Den bygger opp hudbarrieren og tilfører essensiell hydrering til irritert, svekket og tørr hud. ZO Hydrating Crème støtter hudens naturlige fornyelse og bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker. Den er tilsatt ZO sitt patenterte ZOX12™ kompleks som gir antioksidantbeskyttelse mot skader forårsaket av frie radikaler.

 

 

3-PACK ZO BRIGHTENING SHEET MASQUE

ZO Brightening Sheet Masque er en deilig dukmaske som dekker hele ansiktet – også øyelokkene og sikrer en umiddelbar duggfrisk glød.  Den jobber for å gi en jevnere og klarere hud med ingredienser som arbutin, grønn te, sitrussyre, melkesyre og salisylsyre. Den tilfører antioksidanter for å beskytte mot frie radikaler. Den beroliger og lindrer huden. Ypperlig før fest – eller når du trenger det lille ekstra. Benyttes etter vask og eksfoliering. La den gjerne virke i 20 minutter.

PS. super å bruke etter ZO Enzymatic Peel.

 

 

For nærmeste ZO klinikk, klikk her.

PS. Kampanjene finner du også i vår nettbutikk. Du får en egen kode til butikken etter konsultasjon på klinikk. Mange klinikker tilbyr digital konsultasjon.