THE BRIGHTENING DUO FOR EN KLARERE, JÆVNERE, GLATTERE HUD MED ENDNU MERE GLØD

THE BRIGHTENING DUO FOR EN KLARERE, JÆVNERE, GLATTERE HUD MED ENDNU MERE GLØD

Kampanje

ZO Skin Health

Tiden er inde for reparation og hudforbedring. Vi har derfor sammensat en kampage hvor du får en ZO Brightalive 30ml når du køber den nye ZO Retinol Skin Brightener i valgfri styrke. Løsningen passer godt til de som har en mild til moderat ujævn hudtone. Denne duo kan også med fordel bruges i kombination.

Nye Retinol Skin Brightener kommer i 3 styrker; 0,25, 0,5 eller 1% retinol så det er enkelt at finde en styrke som passer perfekt til netop din hud.  Retinolet er indkapslet i et oleosomt leveringssystem som sikrer målrettet levering uden at midste styrken vejen. Retinol bidrager til at stimulere hudfornyelsen og sikre en jævnere hudtone.  Bakuchiol, som er tilføjet i den nye Retinol Skin Brightener, giver en forstærket «brightening» effekt samtidig med at ingrediensen beroliger huden og virker antiinflammatorisk. Af øvrige ingredienser har vi blandt andet et nøje sammensat «brightening» kompleks samt antioxidanter for at beskytte mod skader fra frie radikaler.

Nye ZO Retinol Skin Brightener har klinisk dokumenteret resultater ved et 12 uger langt studie udført af en uafhængig 3. part.

For at give lidt ekstra motivation, deler vi et par før og efter billeder.  På det første billede kan du se behandling med vores tidligere ZO Retinol Skin Brightener på brystet.  Her har kunden fået tilpasset et ZO program hvor hun har brugt ZO Exfoliating Cleanser morgen og aften, Retinol Skin Brightener 1% fire aftener om ugen, ZO Hydrating Creme hver morgen og de aftener hun ikke har anvendt Retinol Skin Brightener.  Resultatet er efter et par måneder.  Patienten går på klinikken CMUD en av vores dygtige ZO klinikker i Norge.

Før og efter 4 måneders brug

Denne CMUD patient har brugt ZO Exfoliating Cleanser, Dual Action Scrub, Oil Control Pads, Daily Power Defense, Smart Tone SPF50, Retinol Skin Brightener 1% samt Wrinkle & Texture Repair. Resultatet som du kan se efter fire måneder er en sundere, jævnere og klarere hud.

ZO Brightalive Skin Brightener

ZO Brightalive Skin Brightener er formuleret for at udjævne hudtonen, reducere mørke pletter og genoprette hydrering, samtidig dæmper og beroliger den irriteret hud.

Effekten af ZO Brightalive er klinisk dokumenteret og studiet er publiseret i Journal of Drugs in Dermatology i 2021. Billedet nedenfor viser før billede og efter anvendelse af ZO Brightalive i 16 uger. Læg særligt mærke til hvor meget klarere og jævnere huden er blevet på «efter» bildet.

Før og uge 16

En lille hudskole

  • Huden har såkalte melanocytter som er pigmentproducerende celler.
  • Hyperpigmentering opstår når melanocyttene overproducerer melanin (pigment). Dette kan trigges af sol, varme, hormoner og inflammation i huden.
  • Melanogenesis, eller dannelsen af melanin, er en kaskade af hændelser i epidermis. Ved at bremse disse hændelser, reduceres melaninproduktionen og dermed dannelsen af pigment.
  • Ved at øge eksfolieringsprosessen, fjernes eksisterende pigment. Eksfoliering bidrager til fornyelsen af epidermis og erstatter pigmenteret hud med et nyt, jævnere farvet hudlag.

For nærmeste klinik se hudhelse.com. Kampagnene finder du også i vores Hudhelse Shop netbutik. Du får egen kode til butikken efter konsultation på klinik. Mange klinikker tilbyder digital konsultation.