THE BRIGHTENING DUO FOR EN KLARERE, JEVNERE OG GLATTERE HUD

THE BRIGHTENING DUO FOR EN KLARERE, JEVNERE OG GLATTERE HUD

Kampanje

ZO Skin Health

Tiden er inne for reparasjon og hudforbedring. Vi har derfor satt sammen en kampanje hvor du får en ZO Brightalive 30ml i gave når du kjøper nye ZO Retinol Skin Brightener i valgfri styrke. Løsningen passer godt for de som har en mild til moderat ujevn hudtone. Denne duoen kan også gjerne brukes i kombinasjon.

Nye Retinol Skin Brightener kommer i ulik styrke med enten 0,25, 0,5 eller 1% retinol slik at det er enkelt å finne en løsning som passer perfekt for din hud.  Retinolet er innkapslet i et oleosome leveringssystem som sikrer målrettet levering uten at noe går tapt på veien. Retinol bidrar til å stimulere hudfornyelsen og sikre en jevnere hudtone.  Bacuchiol, som er lagt til i nye Retinol Skin Brightener, gir en forsterket «brightening» effekt samtidig som ingrediensen roer ned huden og virker antiinflammatorisk. Av øvrige ingredienser har vi blant annet et nøye sammensatt «brightening» kompleks og antioksidanter for å beskytte mot skader fra frie radikaler.

Nye ZO Retinol Skin Brightener har klinisk dokumenterte resultater gjennom et 12 uker langt studie utført av en uavhengig 3. part.

For å gi litt ekstra motivasjon, deler vi et par før og etter bilder.  I det første bildet kan du se behandling med vår tidligere ZO Retinol Skin Brightener på brystet.  Her har kunden fått tilpasset et ZO program hvor hun har brukt ZO Exfoliating Cleanser morgen og kveld, Retinol Skin Brightener 1% fire kvelder i uken, ZO Hydrating Creme hver morgen og de kveldene hun ikke har brukt Retinol Skin Brightener.  Resultatet er etter noen måneder.  Pasienten har gått til CMUD en av våre dyktige ZO klinikker.

Før og Etter 4 måneders bruk

Denne pasienten har gått til CMUD og brukt ZO Exfoliating Cleanser, Dual Action Scrub, Oil Control Pads, Daily Power Defense, Smart Tone SPF50, Retinol Skin Brightener 1% og Wrinkle & Texture Repair. Resultatet som du kan se etter fire måneder er en sunnere, jevnere og klarere hud.

ZO Brightalive Skin Brightener

ZO Brightalive Skin Brightener er formulert for å jevne ut hudtonen, redusere mørke flekker og gjenopprette hydrering, samtidig som den demper og roer ned irritert hud.

Effekten av ZO Brightalive er klinisk dokumentert og studiet er publisert i Journal of Drugs in Dermatology i 2021. Bildet nedenfor viser før bilde og etter bruk av ZO Brightalive i 16 uker. Legg spesielt merke til hvor mye klarere og jevnere huden er blitt på «etter» bildet.

Før og etter 16 uker

En liten hudskole

  • Huden har såkalte melanosytter som er pigmentproduserende celler.
  • Hyperpigmentering oppstår når melanosyttene overproduserer melanin (pigment). Dette kan trigges av sol, hormoner, alder og inflammasjon i huden.
  • Melanogenesis, eller dannelsen av melanin, er en kaskade av hendelser i epidermis. Ved å bremse disse hendelsene, reduseres melaninproduksjonen og dermed dannelsen av pigment.
  • Ved å øke eksfolieringsprosessen, fjernes eksisterende pigment. Eksfoliering øker fornyelsen av epidermis og erstatter pigmentert hud med et nytt, jevnere farget hudlag.

For nærmeste klinikk se hudhelse.com. Kampanjene finner du også i vår Hudhelse Shop nettbutikk. Du får en egen kode til butikken etter konsultasjon på klinikk. Mange klinikker tilbyr digital konsultasjon.