KOM MAJ DU SKÖNA!

KOM MAJ DU SKÖNA!

Kampanj

ZO Skin Health

Äntligen är våren här för fullt, och vi njuter av långa dagar ute. För att ge er lite extra #zolove, har vi satt ihop en kampanj där du nu får ett  ZO Getting Skin Ready kit när du köper ZO Firming Serum. For nærmeste klinikk klicka här klikk her.

 

DET FÖRSTA STEGET – ZO GETTING SKIN READY

ZO Getting Skin Ready är det första steget på vägen till en sund och frisk hud. Det är ett enkelt system som verkar tillsammans för att normalisera huden och få bästa möjliga effekt av efterföljande ZO protokoll. Systemet består av den enkla principen «cleanse+exfoliate+tone».

 

HUR ÅTERUPPRÄTTAR VI EN NORMAL HUDFUNKTION?

Det finns faktorer som påverkar vår hud som vi dessvärre inte kan kontrollera. Dessa inkluderar genetik och hormonella förändringar och i tillägg kommer den dagliga exponeringen av bland annat ultraviolett strålning och miljöföroreningar. Denna påverkan kan leda till ändringar i hudens struktur, funktion, tolerans och utseende – något som bidrar till synliga tecken på åldrande.

 

 

Det första steget är att normalisera hudfunktionen med ZO Getting Skin Ready

Trots den oundvikliga effekten av åldrande är det möjligt att bidra till att huden fungerar som den ska, och att den blir mer motståndskraftig och håller sig frisk och sund.

Cleanse

Rengöringsprodukter från ZO® bidrar till att normalisera huden samt ta bort smuts och talg genom grundlig rengöring.

Peeling

Exfolierande produkter från ZO® bidrar till att främja hudförnyelsen, öka blodcirkulationen och skonsamt ta bort döda hudceller.

Toner

Talgkontrollerande pads eller toner från ZO® för att kontrollera talgproduktionen, återställa pH-värdet, lindra torr hud och förminska porer.

 

 

PUBLICERAD STUDIE MED DOKUMENTERAD EFFEKT

En 8 veckors klinisk studie av ZO Getting Skin Ready är publicerad i «Journal of Drugs in Dermatology». Studien visade att ZO Getting Skin Ready systemet gav patienterna en mer återfuktad, klarare, jämnare och mjukare hud med mer lyster efter bara 8 veckors användning.

Studien visade följande statistik med signifikanta resultat:

  • 41% av patienterna fick reduktion av talg inom 4 veckor (uppmätt med Sebumeter)
  • 31% fick reducerad porstorlek (mätt med Visia CR System)
  • 46% fick en förbättrad hudtextur (mätt med Visia CR System)
  • Patienterna själva upplevde att de fick en klarare, mjukare hud med mindre rodnad och talg.

 

 

ANVÄND ZO FIRMING SERUM – FÖR EN FASTARE OCH MER SPÄNSTIG HUD

ZO Firming Serum blev lanserad för lite över ett år sedan och har blivit en tydlig favorit hos många. ZO Firming Serum används morgon och kväll efter ZO Getting Skin Ready för bästa möjliga effekt. Serumet har en ny innovativ teknologi som stärker ankarfibrillerna som hjälper till att sammanfoga dermis och epidermis. På det sättet bidrar serumet till en fastare hudstruktur och ökad elasticitet. ZO Firming Serum är speciellt utformat för att stimulera till en fastare och spänstigare hud med en mer definierad ansiktskontur.

LIFT – TIGHTEN – FIRM

Effekten av ZO Firming Serum är dokumenterad i en oberoende 3:e parts klinisk studie över 24 veckor.

  • 97% av deltagarna fick en fastare hud efter 12 veckor.
  • 93% fick en mer stram hud efter 12 veckor
  • 86% menade att de hade en mer sund hud efter 8 veckor.

 

 

När du köper ZO Firming Serum i maj, får du med ett ZO Getting Skin Ready kit. For nærmeste klinikk klicka här klikk her.