KOM MAI DU SKJØNNE MILDE…

KOM MAI DU SKJØNNE MILDE…

Kampanje

ZO Skin Health

Endelig er våren her for fullt, og vi nyter lange dager ute. For å gi dere litt ekstra #zolove, har vi satt sammen en kampanje hvor du får et ZO Getting Skin Ready kit når du kjøper ZO Firming Serum. For nærmeste klinikk klikk her.

 

DET FØRSTE STEGET – ZO GETTING SKIN READY

ZO Getting Skin Ready er det første steget på veien til en sunn og mer ungdommelig hud. Det er et enkelt system som fungerer sammen for å normalisere huden og få best mulig effekt av annen ZO behandling. Den består av det enkle prinsippet «cleanse+exfoliate+tone».

 

 

HVORDAN GJENOPPRETTE EN NORMAL HUDFUNKSJON?

Det er faktorer som påvirker huden vår som dessverre er utenfor vår kontroll. Disse inkluderer genetikk og hormonelle endringer i tillegg til daglig eksponering for blant annet ultrafiolett stråling og miljøforurensning. Denne påvirkningen kan føre til endring i hudens struktur, funksjon, toleranse og utseende – noe som bidrar til synlige tegn på aldring.

 

 

Det første trinnet er å normalisere hudfunksjonen med ZO Getting Skin Ready

Til tross for den uunngåelige effekten av aldring er det mulig å bidra til at huden fungerer som den skal, slik at den blir mer motstandsdyktig og holder seg sunnere.

Cleanse

Renseprodukter fra ZO® bidrar til å normalisere og klargjøre huden gjennom grundig rens.

Skrubb

Eksfolierende produkter fra ZO® bidrar til å fremme hudfornyelsen, øke blodsirkulasjonen og skånsomt fjerne døde hudceller.

Toner

Talgkontrollerende pads eller toner fra ZO® for å kontrollere talgproduksjonen, gjenopprette pH-verdien, lindre tørr hud og forminske porer.

 

 

PUBLISERT STUDIE MED DOKUMENTERT EFFEKT

Et 8 ukers klinisk studie av ZO Getting Skin Ready er publisert i «Journal of Drugs in Dermatology». Studiet viste at ZO Getting Skin Ready systemet ga pasientene en mer fuktet, klarere, jevnere og mykere hud med mer glød etter bare 8 ukers bruk.

Studiet viste følgende statistisk signifikante resultater:

  • 41% av pasientene fikk reduksjon av talg i løpet av 4 uker (målt med Sebumeter)
  • 31% fikk reduksjon i porestørrelsen (målt med Visia CR System)
  • 46% fikk en forbedret hudtekstur (målt med Visia CR System)
  • Pasientene selv opplevde at de fikk en klarere, mykere hud med mindre rødhet og talg.

 

 

BRUK ZO FIRMING SERUM – FOR EN FASTERE OG STRAMMERE HUD

ZO Firming Serum ble lansert for litt over ett år siden og er blitt en klar favoritt hos mange.  ZO Firming Serum benyttes morgen og kveld etter ZO Getting Skin Ready for best mulig effekt.  Serumet har en ny innovativ teknologi som styrker ankerfibrillene som knytter dermis og epidermis sammen.  På denne måten bidrar serumet til en fastere hudstruktur.  Samtidig forbedres hudens elastisitet. ZO Firming Serum er spesielt formulert for å stimulere til en fastere og strammere hud med en mer definert ansiktskontur.

LIFT – TIGHTEN – FIRM

Effekten av ZO Firming Serum er dokumentert i et uavhengig 3. parts klinisk studie over 24 uker.

  • 97% av deltakerne fikk en fastere hud etter 12 uker.
  • 93% fikk en strammere hud etter 12 uker
  • 86% mente at de hadde en sunnere hud etter 8 uker.

 

 

Når du kjøper ZO Firming Serum i mai, får du med et ZO Getting Skin Ready kit. For nærmeste klinikk klikk her.