ZO® KAMPANJE APRIL

ZO® KAMPANJE APRIL

Kampanje

ZO Skin Health

KAMPANJE MED FOKUS PÅ BESKYTTELSE, GLØD OG SUNN HUD

Våren er her og vi feirer med en solkampanje. Når du kjøper favorittene Smart Tone eller Daily Sheer + Exfoliating Polish i april får du en 10% Vitamin C Self Activating 20ml. En ypperlig kombinasjon som bidrar til en klarere, jevnere, mer beskyttet hud med glød.


ZO® EXFOLIATING POLISH

Favoritten Exfoliating Polish brukes av mange av oss flere ganger i uken. Den fjerner skånsomt døde hudceller ved hjelp av fine, runde magnesiumkrystaller. Samtidig løser den opp talg og motvirker tilstoppede porer. Som en ekstra bonus tilfører den også fuktighet og lipider. Når vi fjerner døde hudceller – eller eksfolierer som vi kaller det – bidrar vi positivt til cellefornyelsen. Exfoliating Polish anvendes etter ZO® rens og etterlater huden klar, ren og frisk.

10% VITAMIN C SELF-ACTIVATING

10% Vitamin C Self-Activating inneholder 10% stabilisert askorbinsyre i kombinasjon med et vitamin C-ester. Den bidrar til å redusere og forebygge mørke flekker og gi en jevnere hudtone. For å gi ekstra antioksidantbeskyttelse er den også tilsatt Q10 og vitamin E. Vitamin C er super i kombinasjon med en av våre ZO® solkremer for å gi ekstra beskyttelse og glød.

ZO® SUN PROTECTION

ZO® Skin Health utvikler solkremer med bred og helhetlig beskyttelse mot UVA, UVB, HEV lys (synlig høyenergilys) og IR-A stråler. I tillegg har solkremene hydratorer/lipider som styrker hudens barrierefunksjon og gjenoppretter hydrering og lipider som tapes ved soleksponering. Solkremene er også tilsatt antiinflammatoriske ingredienser som bidrar til å lindre hudirritasjon og redusere inflammasjon. ZO® sitt patenterte antioksidantsystem ZOX12® bidrar til å beskytte mot skader fra frie radikaler.

I denne månedens kampanje kan du velge mellom Daily Sheer og Smart Tone. ZO Daily Sheer har en mattende effekt og passer ofte ypperlig for de som har en tendens til å bli blanke i huden. Den er i tillegg vann- og svetteresistent i hele 80 minutter. ZO Smart Tone gir en fin glød og tilpasser seg hudfargen din helt eksakt. Begge er anbefalt av den amerikanske hudkreftforeningen.

                                                                                        

10% PÅ ZO® ANTI AGING PROGRAM

Dette er en super startpakke dersom du ønsker å starte med il ZO® Skin Health om du ikke er kjent med produktene, eller om du ønsker å ha produktene i en praktisk reisestørrelse.

ZO® Anti-Aging Program passer godt til hud som viser tidlige aldringstegn som fine linjer og en ujevn hudtone. Dette anti-age programmet består av både renseprodukter, beskyttende dagprodukter så vel som et aktivt nattserum. Ingrediensene inkluderer growth factors, utvalgte enzymer og antioksidanter. Alt nøye sammensatt for å bidra til en sunnere og mer velfungerende hud.

ZO® EXFOLIATING CLEANSER 60 ML

Skum produktet opp med litt vann og masser ansikt og hals i et minutt, skyll grundig med vann.

ZO® EXFOLIATING POLISH 16.2 G

Påføres rengjort og lett fuktet hud, masseres lett med sirkulære bevegelser i ca. 1 min. Ved behov kan litt vann tilføres. Skyll grundig. Brukes 2-7 ganger per uke.

ZO® COMPLEXION RENEWAL PADS – 30 PADS

En pads brukes på ren og tørr hud morgen og kveld.

ZO® DAILY POWER DEFENSE 30 ML

Pump masseres inn på ansikt og hals. Massasje øker absorbering, penetrasjon og stimulering. Avslutt med UV-beskyttelse.

ZO® GROWTH FACTOR SERUM 30 ML

1-2 pump masseres inn med fintertuppene som siste steg hver kveld. Massasje øker absorbering, penetrasjon og stimulering.

 

Kampanjene finner du også i vår Hudhelse Shop nettbutikk. Du får en egen kode til butikken etter konsultasjon på klinikk. Mange klinikker tilbyr digital konsultasjon.