ZO JULEKAMPANJER

ZO JULEKAMPANJER

Diverse

Kampanje

ZO Skin Health

Julen nærmer seg med stormskritt og det er tid for mye fest og moro. Litt sene kvelder blir det fort også og masse god mat.  I denne hektiske tiden har vi satt sammen to julekampanjer.

For nærmeste klinikk se hudhelse.com.

 

Kjøp ZO Daily Power Defense og få en ZO Intense Eye Crème 8ml + ZO Sleep Mask i gave

ZO Daily Power Defense er kremen alle ZO brukere bør ha i sitt kremprogram. Dette er kremen som bygger opp hudbarrieren og holder den sunn og tett slik at huden ikke mister unødvendig fuktighet og at uønskede stoffer ikke trenger inn. Man kan nesten tenke på hudbarrieren som et hustak. Vi vet hvor viktig det er at taket er tett!

ZO Daily Power Defense har en hel bukett med antioksidanter, DNA reparerende enzymer, ceramider, lipider og en bitteliten dose retinol som sammen bidrar til å holde hudbarrieren sunn og tett. I tillegg har den betaglukan som roer ned huden. Alt nøye satt sammen for å gi en sterk, motstandsdyktig og naturlig vakker hud. Ikke rart at denne kremen er en av Dr. Obagis klare favoritter.

 

Hvorfor er øyekrem så viktig?

Øyeområdet er der i ansiktet hvor de første aldringstegn viser seg. Her er huden annerledes og mer sart. Fordi huden er bygget opp på en annen måte i dette området er det viktig å benytte en øyekrem. ZO Intense Eye Crème er designet for å adressere det som plager mange: Mørke ringer, fine linjer og rynker, ujevn hudtone, tørrhet, hevelser og volum. Kremen hjelper med å ta vare på huden i dag og fremover i tid, og ikke minst bidrar den til å gi deg et våkent og mer vitalt blikk.

 

Kjøp 2 ZO Exfoliating Polish Eller ZO Dual Action Scrub og få halv pris på nr.2

Vask, eksfoliering og tone er selve fundamentet i alle ZO kremsystemer. Dette er et enkelt system som klargjør huden, og gjør at vi oppnår bedre opptak og resultat av ZO kremer som påføres i etterkant. En studie av ZO Getting Skin Ready systemet ble publisert JDD (Journal of Drugs in Dermatology) i 2019. Studiet viste at etter 8 ukers bruk hadde deltakerne en 31% reduksjon i porer både i størrelse og antall og en 46% forbedring av hudteksturen. Dette viser hvor viktig det er ikke bare å bruke kremer, men også et nøye sammensatt system for å klargjøre huden.

Når du kjøper to ZO Exfoliating Polish eller ZO Dual Action Scrub får du halv pris på nr.2.  Begge disse etterlater huden ren og klar. Din klinikk vet hvilken av dem som er best for akkurat din hud. Kombiner den med din favoritt ZO rens og ZO pads eller Toner, og du har et komplett ZO Getting Skin Ready-system som gjør huden din klar til å ta opp ingrediensene i ZO kremene.

For nærmeste klinikk se hudhelse.com. Kampanjene finner du også i vår Hudhelse Shop nettbutikk. Du får en egen kode til butikken etter konsultasjon på klinikk. Mange klinikker tilbyr digital konsultasjon.