Personvern

Følgende er basert på personvernerklæring for datatilsynet.no.

Ditt personvern er viktig for oss i HudHelse. I denne personvernerklæringen finner du informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger som vi innhenter, hvilke data vi samler inn og hvilke rettigheter du har. Personvernerklæringen er utarbeidet i henhold til GDPR – EUs forordning om personvern. Den gjelder bruk av HudHelseShop og informasjon du legger igjen her.

HudHelse er behandlingsansvarlig for personopplysningene som behandles. Kontakt oss dersom du har spørsmål vedrørende vår behandling av personopplysninger.

Når behandler vi personopplysninger?

  • Personopplysninger når du registrerer deg som bruker og oppdaterer din bruker (navn og e-postadresse)
  • Opplysninger i forbindelse med kjøp i nettbutikken (navn, telefonnummer og adresse)

Hva brukes mine personopplysninger til?

  • For å opprette og håndtere din personlige brukerkonto
  • For behandling av bestillinger i nettbutikken
  • For å sende informasjon om forsendelser
  • For å gi din klinikk innsyn i dine bestillinger

Deles mine personopplysninger?

Vi deler kun dine personopplysninger med våre leverandører for transport, samt din klinikk.

Dine rettigheter

Du kan når som helst velge å endre dine personopplysninger. Dette kan du gjøre selv gjennom brukeren din i nettbutikken, eller ta kontakt med oss dersom du trenger hjelp.

Du har rett til:

  • Innsyn i dine personopplysninger
  • Endring/korrigering i dine personopplysninger
  • Sletting av dine personopplysninger
  • Begrense behandlingen av dine personopplysninger