Personvern

HudHelse benytter Google Analytics, en webanalyseløsning tilbudt av Google, Inc. Google Analytics benytter seg av cookies, som er små tekstfiler som plasseres på din pc når du besøker en nettside. Disse nettanalytiske informasjonskapsler samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk.

Ved å bruke denne nettsiden godkjenner du Googles behandling av dine opplysninger på den måte og av de grunner som er skissert over. Mer om Google sin bruk av informasjonskapsler kan du lese om her: https://policies.google.com/privacy?hl=en. Mer om Facebook sin bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan melde deg ut: https://www.facebook.com/policies/cookies/.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.