Endelig er det her- ta godt imot ZO Growth Factor Eye Serum!

Endelig er det her- ta godt imot ZO Growth Factor Eye Serum!

Nyheter

ZO Skin Health

Med ZO® Growth Factor teknologi virker dette øyeserumet på de dypere linjene rundt øyepartiet. Dessuten virker det effektivt på hulhet som mange opplever på grunn av dårlig sirkulasjon nettopp i den tynne huden rundt øynene.

 

ZO Growth Factor Eye Serum kommer med en avkjølende applikator som har god effekt på hovne og trette øyne samtidig som den virker beroligende på den ømfintlige huden rundt øynene.

 

Produktet består av en kombinasjon av peptider og planteekstrakter som bidrar til å stimulere produksjon av kollagen i øyeområdet. Videre påvirkes hudens evne til å forbedre hudstrukturen, og den naturlige hyaluronsyre-produksjonen i området. Dette bidrar til å gi huden rundt øyepartiet ny glød i tillegg til at linjer og rynker minimeres og serumet motvirker hulhet og slapp hud.

 

De hurtigvirkende ingrediensene roer ned dynamiske rynker og linjer, og øyeserumet oppleves som en slags “filler” som jevner ut og fyller inn linjer i hele øyeområdet.

Fra 13. november og frem til 30. desember er det kampanje på denne fantastiske nyheten.

Når du kjøper øyeserumet og Growth Factor Serumet får du begge deler for kr. 2540,-

 

Hvis du er interessert i produktene  kan du få disse på to forskjellige måter: Du kan besøke din nærmeste ZO Skin Health klinikk eller du kan benytte deg av vår nettbutikk. Ta kontakt med din klinikk på telefon eller mail for å få tilgang. Konsultasjon hos din klinikk kreves.