Blogg

ZO Skin Health – New year, new you!

Hudtilstander

Nyheter

Tips & råd

New year, new you; her kommer vårt heteste  ZO Skin Health tips. I dag ønsker de fleste resultater fra kremprogrammer de bruker. For å få en mild, men effektiv start på det nye året anbefaler ZO Skin Health Growth Factor Serum Plus i kombinasjon med ZO Advanced Radical Night Repair. Growth Factor Serum er et serum som gjenoppbygger, beroliger og beskytter huden.  Den booster cellenes energi slik at gjenoppbygging av huden går raskere. For enda bedre effekt benyttes ZO Radical Night Repair med 1% retinol hver 3. natt for å oppnå resultater med minimale reaksjoner.  Denne produktkombinasjonen fra ZO er ett effektivt virkemiddel for å oppnå en fastere hud med færre fine linjer og rynker, og ikke minst med mere glød.  Når huden er vant til ZO Radical Night Repair kan den brukes til en 3-5 dagers hjemmepeel for å få enda bedre resultater.

ZO Growth Factor Serum – en sikker vinner.

Visste du at?

  • Retinol stimulerer fibroblastene. Fibroblaster er celler som produserer kollagen, elastin og hyaluronsyre. I tillegg bremser retinol nedbrytingsprosessen av kollagen såkalt kollagenase. Kollagen og elastin er med på å gi huden både styrke og elastisitet mens hyaluronsyre er med på å gi fukt innenfra. I ZO Skin Health serien er Retinol en hovedingrediens.
  • Retinol bidrar også til å gi en sunnere hud med mindre kviser og urenheter og en jevnere hudtone med mer glød. Retinol er i tillegg den eneste FDA godkjente ingrediensen for å behandle rynker. Kilde: Dermatolog Leslie Baumann.
  • Dr. Obagi har jobbet med å utvikle effektive kremsystem basert på A-vitamin (retinol)  siden 1980 tallet.
  • Retinol «vekker» cellene som har en tendens til å sovne etter hvert som vi eldes.
  • Trenden fra USA er å bruke retinol ikke bare i ansiktet, men også på kroppen. Derfor har ZO utviklet kremer og protokoller også for bruk på nettopp kroppen.
  • Retinol må leveres i riktig konsentrasjon, form og i et tilpasset leveringssystem for at vi skal få en ønsket effekt. Retinol i seg selv har lett for å oksidere.  Derfor må retinolet innkapsles i et leveringssystem som beskytter samtidig som det sørger for at det blir levert på riktig sted i huden til rett tid.  Mao retinol er ikke bare retinol.  Alle ZO Skin Health sine retinolbaserte kremer er nøye sammensatt for å virke på rett nivå i huden til rett tid.
  • Retinol trenger ikke å gi reaksjoner. Du kan begynne forsiktig, kombinere med andre kremer, øke toleransen og oppnå gode resultater. Som forklart i ZO Skin Health Tip of The Year.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.