Blogg

ZO Skin Health i verdenstoppen

Hudtilstander

Media & buzz

ZO Skin Health gir fantastiske resultater

ZO Skin Health anbefales av Dr. Zangani. Etter mye UV-eksponering trenger huden å repareres og stabiliseres. UV-stråler ødelegger hudcellene og ofte overgår skadene hudens egen reparasjonsevne.  Dr. Michael Zangani røper hvorfor huden bør repareres nå og hvordan vi burde gjøre det.  Det er altså nå, når solen ikke er på sitt sterkeste og dagene er kortere, at det er på tide at vi reparerer skadene sommeren har gjort på huden. Dr. Zangani anbefaler alle sine pasienter å pleie og beskytte huden med Daily Power Defense fra ZO Skin Health – i tillegg til å starte en tilpasset hudpleierutine fra ZO.

Kjendisfavoritt

Den populære artisten Alicia Keys er en av kjendisene som sverger til ZO-produktene fra Dr. Zein Obagi. Tidligere i år offentliggjorde hun at hun har sluttet helt å bruke sminke, og vil vise sin naturlige skjønnhet. Kanskje hun har ZO-produktene å takke for det?

ZO Medical for den viderekomne

ZO Medical er hudpleie for de viderekomne eller de som vil reparere større hudskader i form av pigmentering og store celleskader i hudbarrieren. ZO Medical inneholder tøffe ingredienser, og vil innebære en del reaksjoner som rødhet og flassing i løpet av de første ukene. Til gjengjeld kan man forvente fantastiske resultater som ingen andre hudpleieserier kan matche, forteller Dr. Zangani om ZO Medical.

ZO Skin Health for deg med mindre hudproblemer

ZO Skin Health er en daglig hudpleierutine som inneholder middels-sterke ingredienser. Denne hudpleieserien er best egnet for de med mindre hudproblemer. Hudpleieserien tilfører huden alle de nødvendige ingrediensene for at cellene i huden forblir aktive, forbygger skader og aldring av hud.  ZO Skin Health gir rett og slett huden sin god helse!

ZO Skin Health et godt rykte

Dette er produktene som er kjent for å faktisk gjøre det de lover. Det er på grunn av de aktive, vitenskapelig-sertifiserte ingrediensene som faktisk penetrerer i huden. Det hjelper for eksempel ikke å ha vitamin C i hudpleieproduktene om de ikke klarer å komme seg ned i huden. Her er ZO helt unike, og er en av verdens mest solgte medisinske hudpleieserie. Det sier ganske mye, forklarer Zangani.

Det er ikke tvil om at de som velger ZO-serien for å reparere, pleie og beskytte huden tar hudhelsen sin seriøst, og Dr. Michael Zangani anbefaler ZO for alle sine pasienter og de som ønsker synlige resultater. De som velger ZO velger fra øverste hylle. Det finnes ingen ingredienser som er verdt å ha på og i huden som ZO ikke inneholder. Topp kvalitet, topp resultat!

Hentet fra Tara.no

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.