Blogg

KAMPANJE: BLI FERIEKLAR MED ZO® SKIN HEALTH

Kampanje

ZO Skin Health

Ferien står snart for døren og mange av oss ønsker produkter som beskytter huden, og gjør at den holder seg jevn og fin i fargen – hele ferien. I tillegg er det også en fin tid for en ZO® klinikkbehandling som klargjør huden for sommeren og gir det bittelille ekstra. Vi har derfor satt sammen en kampanje for juni og en kampanje på klinikk som bidrar til å gjøre deg sommerklar.

KAMPANJE 1

Når du kjøper Brightalive og Smart Tone eller Daily Sheer i juni får du en Smart Tone 20ml og en ZO® toalettmappe i gave. Her kan du lese om produktene.

ZO® BRIGHTALIVE

Brightalive er en ZO® sommerfavoritt som bidrar til en jevn og klar hud med mer glød ved hjelp av ny avansert teknologi.  Spesielle ingredienser jobber på ulike nivå i pigmentsyntesen for å gi en jevnere hudfarge og redusere sannsynligheten for misfarging. Brightalive har ZO® sitt patenterte ZOX12 system som gir 12 timers antioksidantbeskyttelse mot skader fra frie radikaler. Effekten av Brightalive er klinisk dokumentert i en uavhengig 3. parts studie. Den kan brukes av alle og er mild nok til daglig bruk.

ZO® SMART TONE

ZO® Smart Tone med SPF 50 er en solkrem med bredspektret UVA, UVB, HEV og IR-A-beskyttelse. Den tilpasser seg alle hudfarger ved hjelp av fargeperler som justerer seg til den enkeltes hudfarge. I tillegg inneholder den antioksidanter, hydratorer, lipider og antiinflammatoriske ingredienser som bidrar til å beskytte og bygge opp hudbarrieren.

ZO® DAILY SHEER SPF 50

ZO® Daily Sheer SPF 50 er en lett solkrem med en usynlig matt finish som gir beskyttelse mot UVA/UVB, IR-A og HEV-lys. Den inneholder i tillegg antioksidanter, hydratorer, lipider og antiinflammatoriske ingredienser som optimaliserer beskyttelsen. Den er vann- og svetteresistent i opptil 80 minutter og perfekt for utendørsaktiviteter.

KAMPANJE 2

Når du tar en ZO® Stimulation Peel på klinikk og kjøper et valgfritt ZO® kitt i juni får du et ZO® Accelerated Serum i gave.

ZO® Stimulation Peel er en super sommerprepp for mange. Dette er en klinikkbehandling som bidrar til å fjerne døde hudceller, øke cellefornyelsen, stimulere kollagen- og elastinproduksjonen, virke mykgjørende, gi glød og en jevnere hudtone.  Ofte påføres et ZO® Accelerated Serum i etterkant for å skape enda mer effekt.  Dette serumet får du med deg hjem slik at behandlingen kan fortsettes hjemme.

ZO® Accelerated Serum kommer i 3 ulike utgaver.  Rozatrol Accelerated som passer en rød og sensitivisert hud, Firming Serum Accelerated som bidrar til en fastere hud med mer kontur og Brightalive Accelerated som passer godt for de som sliter med ujevn hudtone. Felles for de alle er at de hydrerer, bidrar til å styrke hudbarrieren og inneholder antiinflammatoriske ingredienser.

Kampanjene finner du også i vår Hudhelse Shop nettbutikk. Du får en egen kode til butikken etter konsultasjon på klinikk. Mange klinikker tilbyr digital konsultasjon.

 

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.