Blogg

ZO og kombinasjon av behandlinger

Hudtilstander

Tips & råd

ZO kan i mange tilfelle kombineres med andre behandlinger for å få enda bedre effekt. Dersom huden begynner å miste sin spenst, kan behandling med Fotona 4D Tightening gjøre susen. Behandlingen krever ingen nedetid, er rask og man kan gå rett tilbake på jobb.

Vi har hatt en samtale med Laura Suta hos Elite Helse på Aker Brygge som har utført mer enn 350 behandlinger med Fotona 4D Tightening. Hun sier at de aller fleste merker at huden blir fastere etter behandlingen, men som med det meste som virker tar det noen uker før de virkelige resultatene kommer. Hun anbefaler det som en super behandling nå etter sommeren, og kombinerer ofte behandlingen med Rødt LED lys i kombinasjon med en ZO ansiktsmaske.

Hva gjør behandlingen?

Behandlingen stimulerer fibroblastcellene til å produsere mer kollagen og elastin.  Fibroblastene regnes som «konger» i huden og er viktige for at huden skal være fast og stram.

Behandlingen er smertefri og består av 4 trinn.  I trinn 1 stimuleres huden innenfra (i munnhulen). Deretter er det oppstramming på 2 plan utvendig. 4. trinn er en «light peel» for å minimere store porer og linjer på overflaten av huden.

Det engelske navnet på behandlingen er «skin tightening» eller «power tightening». Etter behandlingen benytter man ZO kremprogram som normalt. Behandlingen tar 60 minutter og som sagt krever den ingen nedetid.

Hvilket ZO-program skal du bruke?

ZO programmet som kombineres med behandlingen tilpasses på klinikk og vil typisk inneholde ZO produkter som rengjør, eksfolierer, korrigerer talg, bygger opp og beskytter huden.  Dette er produkter som inngår i det vi kaller Fundamental 5.  Dette er selve grunnmuren i et kremprogram.  I tillegg vil det bli lagt til ZO produkter som korrigerer eventuelle problemer man har i huden.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.