Blogg

ZO® KAMPANJE I SEPTEMBER: ANTI-AGE PRODUKTER 

Kampanje

ZO Skin Health

Høsten er her og mange av oss har begynt å tenke på hvordan vi skal reparere huden etter sommeren. For å bidra litt på veien, har vi laget en kampanje hvor du får med favoritten ZO Exfoliating Polish Travel Size når du kjøper valgfritt ZO anti-age produkt. Nedenfor kan du lese hvilke ZO produkter du kan velge mellom.

 

Alternativ 1 – ZO Wrinkle + Texture Repair – en ungdomskilde?

ZO Wrinkle + Texture Repair er en krem som bidrar til å forbedre fine linjer og rynker, gi en bedret hudstruktur, styrke hudbarrieren og gi en mer hydrert og sunn hud.  Som en ekstra bonus får de fleste en fin glød.  ZO Wrinkle + Texture Repair brukes om kvelden og inneholder 0,5% retinol i et spesielt leveringssystem som bidrar til at retinolet blir levert i riktig konsentrasjon på rett sted i huden.

 

FAKTA!

Dokumentert effekt

Effekten av ZO Wrinkle + Texture Repair er dokumentert i en uavhengig 3. parts studie over 12 uker.

  • 98% av deltakerne hadde en forbedring på fine linjer og rynker
  • 93% fikk en forbedret hudtekstur
  • 95% fikk en forbedret hudbarriere

 

Alternativ 2 – ZO Growth Factor Serum – strålende hud på boks

For å få en strålende hud anbefaler vi ofte ZO Growth Factor Serum.  Bruk den gjerne både morgen og kveld for ekstra god effekt. Med vekstfaktorer i et effektivt leveringssystem bidrar denne formuleringen til å styrke produksjonen av kollagen og hyaluronsyre for en sunnere hud. Produktet forebygger fremtidige aldringstegn, gjør uttrykslinjer mykere og styrker huden.

FAKTA!

Dokumentert effekt

Et uavhengig 12 ukers studie av ZO Growth Factor Serum publisert i Journal of Drugs in Dermatology i 2019 viste at deltakerne fikk mer glød, fastere hud med mer spenst og færre fine linjer og rynker i løpet av bare 12 uker.  Deltakerne fikk hele 31% forbedring i hudens tykkelse.

 

Før og etter bilde ZO Growth Factor

Før og etter 3 måneder med ZO Growth Factor Serum. Serumet gir umiddelbar boost og langsiktig effekt.

 

Alternativ 3 – ZO Firming Serum – lift – tighten – firm

Med ny, innovativ teknologi bidrar ZO Firming Serum til å hydrere og styrke huden og forbedre hudens elastisitet. Konseptet er «Lift – Tighten – Firm», og formelen er spesielt utviklet for å stimulere huden i ansiktet til å bli fastere og strammere, og dermed gi en mer definert ansiktskontur.

FAKTA!

Effektiviteten av serumet er klinisk dokumentert i en uavhengig tredjepartsstudie over 24 uker.

Etter tolv ukers behandling hadde:

  • 97% fått fastere hud.
  • 93% hadde fått strammere hud.
  • 86% mente de hadde fått en sunnere hud.

 

Hvis du er interessert i produktene  kan du få disse på to forskjellige måter: Du kan besøke din nærmeste ZO Skin Health klinikk eller du kan benytte deg av vår nettbutikk. Ta kontakt med din klinikk på telefon eller mail for å få tilgang. Konsultasjon hos din klinikk kreves.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.