Blogg

TALG – EN FIENDE?

Kampanje

ZO Skin Health

I henhold til Dr. Zein Obagi er talg hudens fiende #2 – nest etter solen.  Disse to henger faktisk også sammen fordi solen stimulerer til økt talgproduksjon, noe som igjen kan føre til inflammasjon i huden. ZO har utviklet talgregulerende pads som fjerner talg og virker mildt eksfolierende.  Samtidig inneholder padsene ingredienser som roer ned og bygger opp huden.

ZO Pads finnes i to ulike varianter – ZO Complexion Renewal Pads og ZO Oil Control Pads. De brukes etter rengjøring av huden.

Nå har vi kampanje på pads.  Når du kjøper to, får du 50% på den ene.  Kampanjen varer fra 16. august til 16. september.

 

ZO Complexion Renewal Pads

ZO Complexion Renewal Pads er ferdig fuktede pads med en tekstur som gir en mekanisk ekfoliering av huden. En liten dose AHA syre (glykol) virker i det øverste cellelaget i huden (stratum corneum). AHA syrer er kjent for å bidra til en glattere, strammere og mer vital hud. Padsene fjerner talg på hudoverflaten og roer ned irritert hud ved hjelp av et botanisk kompleks som også gir noe antioksidantbeskyttelse. Dette komplekset bidrar også til å redusere rødhet.

 

 

ZO Oil Control Pads

ZO Oil Control Pads er velegnet for de som sliter med kviseutbrudd.  Padsene har en tekstur som skånsomt fjerner døde hudceller på hudoverflaten. Salisylsyre, mandelsyre og glykolsyre eksfolierer huden og bidrar til å fjerne overflatetalg. Rosa canina fruktekstrakt adresserer talg og bidrar til å minimere porer. Urea bidrar til å opprettholde fuktbalansen.

Du finner din nærmeste ZO klinikk her: https://hudhelse.com/klinikker/

PS. Kampanjene finner du også i vår Hudhelse Shop nettbutikk. Du får en egen kode til butikken etter konsultasjon på klinikk. Mange klinikker tilbyr digital konsultasjon.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.