Blogg

Summer «body essentials» fra ZO® Skin Health

Tips & råd

Webshop

ZO Skin Health

De fleste av oss er flinke til å ta vare på ansiktshuden, men mange glemmer dessverre ofte huden på kroppen.  ZO Skin Health har utviklet kremer som jobber for at vi skal få en bedre, fastere, jevnere og mykere hud også på kroppen.  Her har vi fokus på 3 «summer body essentials.»

 • ZO Cellulite Control
 • ZO Body Emulsion
 • ZO Enzymatic Peel

 

Kombiner dem gjerne.  Her er et forslag til program:

Påfør ZO Body Emulsion som gjør huden myk og glatt, reparerer tørr hud og bidrar til en jevnere hudfarge med en sterkere hudbarriere. Brukes på ren hud 1-2 ganger om dagen.

Dersom du ønsker en fastere og mykere hud med færre cellulitter, kan du bruke ZO Cellulite Control. Den jobber 24/7 for å redusere cellulitter og jevne ut huden.

Den skal masseres godt inn på områdene som skal behandles.  For best resultat brukes den både morgen og kveld. Påføres etter ZO Body Emulsion.

 

For det lille ekstra

For ekstra eksfoliering og effekt kan du påføre ZO Enzymatic Peel om kvelden gjerne 1-2 ganger i uken. Den påføres før ZO Body Emulsion.

ZO Enzymatic Peel gir en usynlig peeling og bidrar til å forbedre effekten av de andre kremene som påføres. Den jobber med å forbedre både hudtekstur og hudtone med ingredienser som Glykolsyre.

Den kan i tillegg brukes til å fjerne hard hud på føttene og til skånsomt å fjerne tørr hud på for eksempel ankler og albuer før selvbruning

 

ZO Body Emulsion

Gjør huden din myk og glatt, reparerer tørr hud og bidrar til en jevnere hudfarge

ZO Body Emulsion Plus inneholder ingredienser som retinol, ceramider og mykgjørende ingredienser som er med på å styrke hudbarrieren, gi en bedret hudkvalitet, hudtone og fuktbalanse.

ZO Skin Healths eksklusive 12 timers antioksidantkompleks beskytter huden mot skader fra frie radikaler.  Enzymatisk eksfoliering mykgjør effektivt tørre områder i huden.  Et absolutt must både sommer som vinter.

Påføres jevnt på en ren og tørr hud 1 eller 2 ganger om dagen.

 

Utvalgte ingredienser

 • Retinol: Cellefornyelse, kollagenproduksjon, bidrar til en jevnere hudtone
 • Papaia, ekstrakt fra saccharomyces cerevisiae (gjær): Enzymatisk eksfoliering
 • Diacetyl boldine: Pigmenthemmer
 • Ekstrakt fra saccharomyces lysate (gjær): Fremmer mikrosirkulasjon
 • Glyserol, glucosamine HCl, fosfolipider, urea og algeekstrakt: Bidrar til en bedret fukt- og lipidbalanse
 • Betaglukan og avena sativa (havrekjerne)-protein: Antiinflammatorisk, antiirritanter
 • ZOX12™: Antioksidanter
 • Acetyl tyrosin, prolin og tokoferol (vitamin E): Kompleks som beskytter og reparerer DNA

 

For nærmeste klinikk se: www.hudhelse.com/klinikker.

PS. Produktene finner du også i vår Hudhelse Shop nettbutikk. Du får en egen kode til butikken etter konsultasjon på klinikk. Mange klinikker tilbyr digital konsultasjon.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.