Blogg

Sommernyheter fra Colorescience!

Nyheter

Sunforgettable® Total Protection™ Color Balm

Komplett solbeskyttelse med lekre farger til lepper og kinn. 

100 % mineraler i en hydrerende formulering

Colorescience lanserer Color Balm i tre lekre farger Blush, Berry og Bronze.  Her er det bare til å finne sin favoritt. Den kan brukes både på lepper og kinn med enkel påføring. Den hydrerer og beskytter huden. Color Balm har SPF 50 og er vann- og svetteresistent i hele 80 minutter. Denne inneholder Enviroscreen teknologien «Total Protection».

 

Sunforgettable® Total Protection™ Face Shield SPF 50

Colorescience lanserer en Face Shield SPF 50 som kommer i 3 ulike farger.

Bronze som gir huden din en naturlig “sun kissed” farge og glød, Glow som gir huden en naturlig frisk glød og Clear som sikrer en usynlig beskyttelse.

Face Shield SPF 50 er vann- og svetteresistent i 40 minutter og har Colorescience sin unike EnviroScreen® teknologi «Total Protection».

 

Sunforgettable® Body Shield SPF 50

Dette er en lekker solkrem for kropp som kommer i to ulike farger: Clear og Bronze. Clear er uten farge mens Bronze gir en solkysset effekt. Kremen har en lett konsistens og gir 80 minutters vann- og svetteresistens. Body Shield har Colorescience sin unike EnviroScreen® teknologi som ved hjelp av en eksklusiv kombinasjon av spesialiserte og patenterte solbeskyttende ingredienser danner en beskyttende barriere på huden som bekjemper dannelse av frie radikaler og oksidativt stress. Vi kaller det «Total Protection». Teknologien beskytter mot skader fra UVA, UVB stråler, forurensning, HEV lys og infrarødt lys. Samtidig som filteret reduserer frie radikaler.

 

Sunforgettable® Total Protection™ Sport Stick

Dette er en multifunksjonell «sport stick» med SPF 50. Den er enkel å påføre og gir en glatt og behagelig lett silkeaktig overflate. Den blender lett inn i huden og har en hydrerende effekt. Total Protection Sport Stick er godkjent av den amerikanske hudkreft foreningen og er vann- og svetteresistent i 80 minutter. Et must i vesken og med på tur for både liten og stor. Denne inneholder Enviroscreen teknologien.

 

Sunforgettable® Sheer Matte Sunscreen Brush SPF 30

Colorescience Sheer Matte Sunscreen SPF 30 er spesielt utviklet for de som sliter med blank, fet og uren hud.  Dette er en solkrem i pulverform som matter ned en blank hud og gir en transparent «look» med SPF 30.  Den er vann og svetteresistent i hele 40 minutter. Enkel påføring av solbeskyttelse ved hjelp av børsten.  Effektiv 100% mineralbasert solbeskyttelse «on the go». Den har Colorescience sin unike EnviroScreen® teknologi som beskytter mot skader fra UVA, UVB stråler, forurensning, HEV lys og infrarødt lys. Samtidig som filteret reduserer skader fra frie radikaler.

 

NYHET! Enviroscreen teknologi «Total Protection»

Alle Colorescience nyheter inneholder Enviroscreen teknologi som ved hjelp av en eksklusiv kombinasjon av spesialiserte ingredienser og patenterte solbeskyttende ingredienser danner en beskyttende barriere på huden som bekjemper dannelse av frie radikaler og oksidativt stress. Vi kaller det «Total Protection». Teknologien beskytter mot skader fra UVA, UVB stråler, forurensning, HEV lys og infrarødt lys. Samtidig som filteret reduserer frie radikaler. Formuleringene er fulle av antioksidanter og gjør seg godt på huden. Colorescience har mer enn 30 godkjenningsstempler fra den amerikanske Skin Cancer Foundation.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.