Blogg

Solvett så klart!

Hudtilstander

Tips & råd

Er du klar for påskesola? Da er det på tide å finne frem solkremen.

Etter en lang vinter er vi nordboere klar for sol og påske, og hvert eneste år skjer det samme.  Vi kommer tilbake fra ferien brune, men med på kjøpet får vi også skjemmende pigmentflekker. Solvett handler ikke om å unngå solen helt, men å begrense mengden UV-stråling du utsetter deg for og spesielt unngå å bli solbrent. Store mengder UV-stråler kan blant annet føre til hudkreft, solforbrenning og raskere aldring av huden.

Hva bør en god solkrem inneholde?

Sun Protection Factor (SPF) måler beskyttelse mot UVB-stråling (brent og rød hud). En god solkrem må gi ordentlig beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. ZO Skin Health har solkremer med både fysiske og kjemiske filtre. De gir bredspektret beskyttelse mot skadelige, hudaldrende UVA-stråler og brennende UVB-stråler. I tillegg inneholder kremene antioksidanter for å gi deg ekstra beskyttelse mot frie radikaler.

Tips: Beskytt deg mot HEV-lys.

Studier indikerer at HEV lys på lik linje med UVB og UVA kan være assosiert med for tidlig aldring av hud og pigmentforstyrrelser.  HEV lys finnes både i sollys og i lyset som kommer fra TV, mobil, nettbrett og LED lamper.

ZO®  Daily Power Defense

Dette fantastiske serumet gir både DNA-reparasjon og antioksidantbeskyttelse samtidig som det bygger opp hudbarrieren. Serumet inneholder enzymer som forbedrer hudens evne til å reparere seg selv. Disse spesielle enzymene bidrar til å reparere skade forårsaket av blant annet UV-stråler og forurensing. Ett absolutt «must», og en av våre favoritter. Vi anbefaler at du bruker Daily Power Defense hver dag før solkrem.

ZO Skin Health Smart Tone Broad-Spectrum SPF 50.

Denne solkremen er designet for å tilpasse seg ALLE hudfarger ved hjelp av fargeperler som justerer seg til den enkeltes hudtone. Solkremen reduserer blant annet rødhet og irritasjon, og inneholder et 12 timers antioksidant-kompleks som beskytter mot frie radikaler. Og ikke minst kremen har beskyttelse mot HEV lys.

Colorescience Brush on Sunscreen

Colorescience Brush on Sunscreen er solkrem i pulverform. Dette produktet har gått en seiersgang i USA og er blitt en hit blant stjerner som Cameron Diaz og Drew Barrymore.  Brush on Sunscreen finnes i tre ulike farger, og har bredspektret solbeskyttelse med SPF 30 og SPF 50. Mange av våre klinikker har den på kampanje akkurat nå.

Du finner din nærmeste ZO-klinikk her.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.