Blogg

Slik hjelper du huden din tilbake i form etter sommerferien

Webshop

ZO Skin Health

Sol og sommer gjør mye med huden vår. Noen utfordringer du kan oppleve etter en solrik sommer er blant annet fregner, leverflekker, ujevn hudtone, inflammasjon, økt talgproduksjon, og grå, gusten hud.  

Heldigvis finnes det løsninger, og ikke minst gode produkter som vil bidra til å få huden tilbake i toppform.  

 

ZO Exfoliation Accelerator
Når brunfargen forsvinner og det ligger igjen et lag med døde hudceller, kan huden fort se grå og gusten ut. For å bringe tilbake gløden og gjenvinne kontrollen over huden etter sommeren er eksfoliering hemmeligheten. Dessuten blir det enklere for huden å ta imot andre produkter når de døde hudcellene fjernes. ZO Exfoliation Accelerator gir også raskere forbedring på kviser og hudstruktur, samt solskader og aldrende hud. Kremen har antiinflammatoriske ingredienser som bidrar til å berolige og reparere skadet hud i tillegg til å gjenopprette og reparere hudens barrierefunksjon. Å eksfoliere huden jevnlig vil bidra til en glattere, renere, strammere og mer vital hud. 

 

ZO Retinol Skin Brightener
De aller fleste har god effekt av å bruke retinol i riktig leveringssystem. 
Retinol fremskynder cellefornyelsen, slik at nye friske hudceller kommer opp til hudens overflate raskere. Ved hjelp av retinol fremmes kollagenproduksjonen i huden noe som bidrar til en strammere og fastere hud. Kollagenet vi har i kroppen reduseres med alderen, men kan også bli skadet av UV stråler. Kort oppsummert stimulerer retinol huden slik at du får en sunnere og friskere hud. 

ZO Retinol Skin Brightener er formulert med retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen. Produktet reduserer rødhet og bidrar til å forebygge fremtidig misfarging. Produktet er ideelt for behandling av mørke flekker og ujevn hudtone, men kan også brukes som et forebyggende produkt.  

ZO Wrinkle+Texture Repair
Denne kremen inneholder potent retinol som aktiverer hudfornyelsen for å gjenopprette naturlig fuktighet, synlig forbedre rynker og generelt gi en bedret hudtekstur. 

ZO Brightalive  

ZO Brightalive bidrar til å jevne ut og lysne hudtonen, samtidig som det gir glød og forhindrer ny misfarging. Det inneholder blant annet Niacinamid som er en form for B3 som virker inflammasjonsdempende.    

ZO Oil Control Pads
Effektive pads med salisylsyre som fjerner overflødig talg, smuss og døde hudceller. Bidrar til å dempe talgproduksjonen og redusere store porer. Perfekt for å behandle urenheter og forebygge nye utbrudd.  Ikke minst er de supre etter sommeren fordi solen stimulerer til økt talgproduksjon.  

 

Du finner din nærmeste ZO klinikk her: https://hudhelse.com/klinikker/

PS. Kampanjene finner du også i vår Hudhelse Shop nettbutikk. Du får en egen kode til butikken etter konsultasjon på klinikk. Mange klinikker tilbyr digital konsultasjon.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.