Blogg

Slik får du fantastisk festglød!

Kampanje

ZO Skin Health

Sunn og frisk hud er noe vi alle ønsker oss, men for de fleste kreves det en liten innsats. Her kommer noen av våre beste ZO tips for både små og litt større anledninger.

 

Tips 1: Nyheten ZO Glow At Home Peel Kit

For å få frisk glød til festsesongen anbefaler vi vårt nye ZO Glow at Home Peel Kit.  Her har vi satt sammen 3 favoritter i en toalettmappe for å sikre deg den ultimate gløden.  Kittet egner seg godt både som en quick fix for huden og en partypeel som kan gjentas flere ganger i uken. Kittet inneholder en full størrelse ZO Enzymatic Peel, ZO 10% Self Activating Vitamin C 20 ml, og ZO Exfoliating Accelerator 30 ml.

ZO Enzymatic Peel og ZO Exfoliation Accelerator fjerner døde hudceller og får frem en synlig klarere, mykere og lysere hud.  ZO Vitamin C Serum gir antioksidantboost og bidrar til å stimulere kollagenproduksjonen.

Du gjør som følger:

  • Trinn 1 ZO Getting Skin Ready
  • Trinn 2 Påfør ZO Enzymatic Peel. (ikke vask den av)
  • Trinn 3 Påfør 2 – 3 pump med Exfoliation Accelerator
  • Trinn 4 Påfør 10% C Vitamin

 

Kittet er på kampanje frem til 30.12 og koster kr. 1590.

 

 

Tips 2: Gi huden en kickstart på klinikk- og følg opp rutinen hjemme 

Endelig er nyhetene ZO Firming Serum Accelerated og ZO Rozatrol® Serum Accelerated her!  Begge serumene er utviklet for bruk i klinikk, med fortsettelse av behandlingen hjemme. På denne måten får du det beste fra to verdener, og de beste resultatene for huden din.

 

ZO Firming Serum Accelerated

Med teknologien i ZO Firming Serum støttes hudens naturlige fornyelse av kollagen og elastin, som bidrar til en stram og fast hud.

ZO Firming Serum Accelerated gir antioksidant og anti-inflammatorisk støtte, og supplerer hydrering av huden. Ingrediensene i ZO Firming Serum bidrar også til at overgangen mellom epidermis og dermis styrkes. Kort forklart kan du oppnå en fastere og strammere hud, og har du opplevd tap av elastisitet og kontur vil du absolutt kunne få gode resultater med dette produktet.

 

ZO Rozatrol® Serum Accelerated

Rozatrol®-teknologien er formulert slik at den forsterker en sunn hud ved å lindre de synlige tegnene på rød og sensitivisert hud.  Serumet bidrar også til å reversere eksisterende rødhet i huden og normalisere hudens naturlige funksjon samt virke dempende på talgproduksjonen.

Antioksidantbeskyttelse bidrar til å minimere betennelse og skader forårsaket av blant annet daglig oksidativt stress. Dessuten supplerer serumet hydrering og det støtter en sunn hudbarriere.

 

 

Tips 3: Nyheten ZO Brightening Sheet Masque

ZO Brightening Masque er en deilig maske som jobber for en jevnere, klarere hud med mer glød med ingredienser som arbutin, grønn te, sitrussyre, melkesyre og salisylsyre. Ypperlig før fest – eller når du trenger det lille ekstra. Masken dekker hele ansiktet – også øyelokkene og sikrer en umiddelbar glød. Benyttes etter vask og eksfoliering. La den gjerne virke i 20 minutter.

 

 

 

PS super å bruke etter ZO Enzymatic Peel.

 

Hvis du er interessert i produktene  kan du få disse på to forskjellige måter: Du kan besøke din nærmeste ZO Skin Health klinikk eller du kan benytte deg av vår nettbutikk. Ta kontakt med din klinikk på telefon eller mail for å få tilgang. Konsultasjon hos din klinikk kreves.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.