Blogg

Slik Får Du En Jevn Og Glødende Hud

Kampanje

ZO Skin Health

Den fineste huden er naturlig, sunn og trenger ikke sminke for å gløde.  Nå i oktober har vi fokus og kampanjer på ZO produkter som bidrar til nettopp dette.

 

Hva er pigmentflekker

I dag er pigmentert hud et vanlig problem. Mange opplever det i forbindelse med hormonforandringer eller for mye soleksponering. Pigmentflekker vises som brune eller mørke flekker i huden og kan oppleves som svært sjenerende for mange. ZO Skin Health har mange gode løsninger for å behandle nettopp dette.

 

 

ZO Brightalive Skin Brightener – Even skin Tone

ZO Brightalive Skin Brightener er designet spesielt for å jevne ut hudtonen, redusere mørke flekker og gjenopprette hydrering samtidig som den roer ned en irritert hud.

I et 12 ukers klinisk studie viste ZO Brightalive en statistisk signifikant reduksjon av synlige mørke flekker. 80% av deltakerne så en synlig reduksjon i pigmentflekker. 84% rapporterte at huden fremsto som lysere.

Når du kjøper ZO Brightalive i oktober får du med en 15ml ZO Daily Power Defense i gave.  PS tilbudet varer så lenge lageret rekker.

 

 

ZO Brightalive finnes også i et eget kitt som kalles ZO Skin Brightening Program. Her får du et godt utgangspunkt for å skape en jevnere hudfarge med mer glød. Når du kjøper dette kittet i oktober får du med en ZO Brightening Sheet Masque i gave.

 

 

ZO Retinol Skin Brightener

Vårt andre fokusprodukt denne måneden er ZO Retinol Skin Brightener.  Denne kremen har en multifunksjonell formulering med retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen.  Akkurat det mange av oss trenger nettopp nå.

Den reduserer rødhet som skyldes miljøpåvirkning og bidrar til å forebygge fremtidig misfarging. Den kan også brukes som et forebyggende produkt.  ZO Retinol Skin Brightener finnes med 1%, 0,5% og 0,25% retinol slik at den kan brukes av de aller fleste.

Når du kjøper ZO Retinol Skin Brightener i oktober får du ½ pris på valgfri ZO rens.

 

 

ZO Retinol Skin Brightener finnes i et eget kitt som heter ZO Skin Brightening Program+Texture.  Her får du et godt utgangspunkt for en jevnere, sunnere hud med masse glød.  Når du kjøper dette kittet i oktober får du med en ZO Brightening Sheet Masque.

 

NYHET: 3 pack med ZO Brightening Sheet Masque

ZO Brightening Masque er en deilig maske som jobber for en jevnere, klarere hud med mer glød med ingredienser som arbutin, grønn te, sitrussyre, melkesyre og salisylsyre. Ypperlig før fest – eller bare når du trenger det lille ekstra. Masken dekker hele ansiktet – også øyelokkene og sikrer en umiddelbar glød. Benyttes etter vask og eksfoliering. La den gjerne virke i 20 minutter.

PS super å bruke etter ZO Enzymatic Peel.

 

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.