Blogg

Pakk kofferten som Kathrine Sørland

Media & buzz

Nyheter

Solkrem, favorittbikini, leppepomade og en god bok er noe av det modell, programleder og it-girl, Kathrine Sørland pakker med seg når hun skal på ferie.

Kathrine er også levende opptatt av gode hudpleierutiner, så alle produktene hun sverger til fra ZO blir alltid med i velfungerende reisestørrelser.

Mange glemmer at huden trenger skreddersydde behandlinger og produkter som gir huden det den trenger slik at den kan prestere på best mulig måte. Sørland er opptatt av at huden skal være den aller beste versjonen av seg selv, og hun mener at den investeringen hun har gjort i kremsystem fra ZO Skin Health har gitt fantastiske resultater. Med andre ord, ikke noe poeng å slurve, selv om man er på ferie.

Kathrines favorittprodukter er blant annet ZO Growth Factor Serum.

-Growth Factor Serum bruker jeg på kvelden etter rens. Serumet gir fuktighet og stimulerer produksjonen av kollagen og bedrer hudens motstandsdyktighet, fasthet og elastisitet. I love it, gliser den blide skjønnheten.

ZO og Colorescience favoritter.

Når det kommer til solkrem har Sørland et hat/elsk forhold til høy faktor, men hun smører seg alltid, og fin hud uten linjer og rynker kommer foran en nøttebrun farge. -Jeg bruker solkrem. Alltid! Jeg vil jo ikke vil ha rynker! Dessuten er det viktig å beskytte huden mot skadelige UV-stråler. Og jeg sitter jeg mye i skyggen. Heldigvis blir man fortsatt brun, har jeg hørt, ler hun. Kathrine elsker fortsatt å bli brun, men hun har innsett høy faktor må til for å bevare fin hud i lang tid fremover. – Da jeg var fjortis brukte jeg typ jordnøttolje faktor 2. Hjelpes! Men jeg ble jo veldig brun da, sukker skjønnheten.

Når familien Sørland skal på ferie pakkes det nøye og pent. –Jeg pakker mye i poser da jeg ikke vil at produkter, sko og annet skal smitte over på klærne.

Når jeg skal hjem slenger jeg bare alt oppi kofferten og setter meg på dem for å lukke den igjen. Da er det liksom ikke så nøye, ler Kathrine.

Yndlingsbikinien kommer fra Italienske Missoni. – Den kjøpte jeg for fem år siden! Har aldri funnet en bedre og finere bikini enn den. Bare synd det snart går hull i rumpa! Jeg trenger ny asap! Jeg har også en helt FAB sort badedrakt med shaping og drapering i midjen fra Lindex. Den er bare så cool alene med kul hatt og store solbriller eller sammen med denimshorts, og åpen hvit skjorte.

Mitt motto er at ingenting kommer gratis, heller ikke fin hud. De fleste trener og spiser sunt, pusser tenner og får nok søvn, og da får man resultater. Det samme gjelder huden. Gode rutiner får man igjen for senere i livet! -Og husk å at du må smøre hals og bryst også, sier hun.

Kathrines ferietips.

En god bodylotion hver dag gjør huden på resten av kroppen fin og myk. ZO har en veldig god en som heter ZO Body Emulsion Plus.  For nærmeste ZO klinikk, klikk her.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.