Blogg

Kick Start Det Nye Året Med Disse Produktene!

Kampanje

ZO Skin Health

For mange er grå og gusten hud synonymt med denne tiden av året. Slik trenger det absolutt ikke være. Nytt år gir en mengde nye muligheter. Vi har satt sammen 2 ulike forslag som kan bidra til at du skal kunne få en ny og bedre hud i 2021.

 

Kampanje; Kjøp ZO Firming Serum eller ZO Wrinkle+Texture Repair og FÅ 30 ml ZO Daily Power Defense i gave

 

 

ZO Firming Serum

Dette er et serum som jobber spesifikt med å hydrere og styrke hudstrukturen for å gi en fastere og strammere hud med en mer definert ansiktskontur. For best mulig effekt brukes serumet både morgen og kveld.

Effekten av ZO Firming Serum er dokumentert i en uavhengig klinisk tredjepartsstudie over 24 uker. Etter tolv ukers behandling hadde hele 97% fått en fastere hud, 93% hadde en strammere hud og 86% mente de hadde fått en sunnere hud.

 

 

ZO Wrinkle+Texture Repair

ZO Wrinkle + Texture Repair jobber for å forbedre fine linjer og rynker og gi en bedret hudtekstur. I tillegg styrker den hudbarrieren og bidrar til en mer hydrert og sunn hud. ZO Wrinkle + Texture Repair inneholder potent retinol som styrker hudens naturlige fornyelsesprosess. Retinol har lett for å oksidere derfor er det pakket inn i et spesielt mikroemulsion leveringssystem som sørger for riktig levering av retinolet.

Effekten av ZO Wrinkle + Texture Repair er dokumentert i en uavhengig 3. parts studie over 12 uker. 98% av deltakerne hadde en forbedring på fine linjer og rynker, 93% fikk en forbedret hudtekstur og hele 95% fikk en forbedret hudbarriere.

 

ZO Daily Power Defense

Dette er serumet de fleste av oss ikke klarer oss uten.  ZO Daily Power Defense bidrar til å bygge opp hudbarrieren for en sunnere og friskere hud. I tillegg har serumet en hel bukett med antioksidanter og spesielle enzymer som bidrar til å reparere skade forårsaket av blant annet UV stråler og forurensning. ZO Daily Power Defense inneholder retinol, enzymer og antioksidanter som gradvis frigjøres for å reparere, beskytte og styrke cellene.

 

 

VISSTE DU DETTE?

Både ZO Firming Serum og ZO Wrinkle + Texture Repair inneholder ZO sitt patenterte ZCORE™ system.  ZCORE™ består av et biomimetisk tetrapeptid og søt gulkløver som støtter ankerfibrene for å gi en strammere og fastere hud med en mer definert kontur. Samtidig bidrar ZCORE™ til å fremme næringsstrømmen mellom epidermis og dermis for å gi en sunnere hudfornyelse.

 

Kampanje; ZO Retinol Stimulation Peel at Home kit

 

 

Hvorfor ikke starte det nye året med en retinol peel hjemme?  ZO Skin Health har satt sammen det du trenger for å gjøre dette i et eget kitt.  En slik peel vil i de fleste tilfelle gi raske resultater, fantastisk glød, en jevnere hudtone og en anti-age effekt. Hovedproduktet i kittet er ZO Radical Night Repair med 1% potent retinol.  Peelen utføres som en behandling hjemme over 3 dager og kan med fordel gjentas hver 4. – 6. uke og anbefales ofte å gjentas 2-4 ganger i året.

 

Hvis du er interessert i produktene  kan du få disse på to forskjellige måter: Du kan besøke din nærmeste ZO Skin Health klinikk eller du kan benytte deg av vår nettbutikk. Ta kontakt med din klinikk på telefon eller mail for å få tilgang. Konsultasjon hos din klinikk kreves.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.