Blogg

Hvordan få en strammere sommerkropp?

Diverse

Det er faktisk ikke så mange månedene til vi skal bytte ut langbukser og «gode» gensere med florlette blondetopper og shorts. Værskiftet kommer som en overraskelse på oss hvert eneste år, og hver forsommer gruer vi oss litt til å se om favorittplaggene fra i fjor passer.

Huden og kroppen generelt forandrer seg nemlig med alderen. Huden blir litt slappere, knærne rynker seg, cellulittene blir stadig tydeligere, musklene er ikke like stramme som før, og du har kanskje også fått ansamlinger av vann enkelte steder. Aldringstegn du så antydninger til da du pakket bort sommerklærne i fjor har med stor sannsynlighet blitt tydeligere nå. Når solen begynner å varme godt, kanskje allerede i mai, angrer du som mange ganger tidligere at du ikke gjorde noen grep i løpet av vinteren.

Uansett om du starter nå eller om to måneder vil det ta litt tid å få den sommerkroppen du ønsker. Du kommer selvfølgelig et stykke på vei til flotte sommerformer med effektiv trening og sunt kosthold. Men for å få en ordentlig oppstrammende effekt på huden, samt redusert cellulittene må det andre krefter til.

Endymed – en real oppstrammer

Vi er stolte over å kunne presentere Endymed sin patenterte radiofrekvens-teknologi, nemlig 3DEEP hvor radiobølger (energien) virker dypere i huden.  Teknologien gjør at behandlingen blir effektiv og tar kort tid. Du kan lese mer om hva maskinen kan gjøre for huden i ansiktet, samt intervju med den anerkjente hudlegen og Endymed-eksperten Dr. Klaus Fritz HER!

Dr. Fritz bekrefter at en kroppsbehandling med Endymed er noe mange synes er behagelig selv om huden varmes opp mot 55 grader. Vevet må nemlig varmes opp så mye for at det skal dannes nye kollagenfibre, noe som igjen bidrar til at huden blir strammere. Opplevelsen og resultatet skyldes altså den unike teknologien.

Radiofrekvens er en veldokumentert behandlingsmetode for å stramme opp huden. En studie publisert i Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology fra 2017 dokumenterer gode resultater med bruk av Endymed. Den viser blant annet at 92% av de 25 testpersonene var fornøyd med resultatet etter 6 behandlinger. Testpersonene ble undersøkt igjen etter 6, 9 og 12 måneder. Kliniske målinger viste at huden på samtlige hadde blitt tykkere og at kollagennivået var høyere. Med andre ord, huden hadde blitt fastere på nesten alle.

Hvor mange behandlinger trengs?

Dr. Fritz forklarer at for en langvarig effekt må du regne med flere behandlinger over tid. Gjerne opptil et halvt år.

– Du får en umiddelbar oppstrammende effekt, men denne er forbigående – det er den langsiktige effekten man får etter flere behandlinger man er ute etter. Den midlertidige effekten vil oppleves som oppløftende og motivere til å gjennomføre en behandlingsplan. sier Dr. Fritz.

Han anbefaler en behandling i uken i en måned. Om man har mulighet, vil to behandlinger i uken være det optimale. Deretter anbefaler han vedlikeholdsbehandling en gang i måneden i minst fire måneder, for å opprettholde resultatet.

Behandling hjemme

Endymed er en fantastisk figurformer. Du kan optimalisere resultatet av Endymed ved å bruke ZO Skin Health kroppsprodukter, og selvfølgelig med sunt kosthold og trening.

ZO Body Emulsion

Denne multifunksjonelle kroppskremen bidrar til å forbedre hudens tekstur og kvalitet.
Retinol, papain og antioksidanter mykgjør og fornyer tørr hud, samt motvirker en ujevn hudtone. Den kan brukes morgen og kveld ved behov.

ZO Cellulite Control

En revolusjonerende kombinasjon av ingredienser jobber kontinuerlig med å minimere ujevnheter og cellulitter. Den bedrer mikrosirkulasjonen og mykgjør huden. Synlig forbedring av cellulitter på hofte, lår og rumpe. Den skal brukes to ganger daglig på aktuelle områder, morgen og kveld på ren, tørr hud.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.