Blogg

Hvem er EndyMed for, Dr. Fritz?

Diverse

Visste du at The Telegraph har kåret EndyMed til en av de beste antiage-behandlingene for de over 40 år? Victoria Secret sine Angels får også behandling med EndyMed før de går det verdensberømte undertøysshowet – dog med de mest skånsomme behandlingene. Hudhelse hadde nylig besøk av den tyske laserspesialisten Dr. Klaus Fritz, som også er spesialist på EndyMed. Vi spurte ham om hva han synes om kåringen.

– Jeg bryr meg ikke så mye om slike priser. Men det som gjør EndyMed så bra er at den leverer nok energi og har flere helt ulike håndstykker som gjør den fleksibel å arbeide med. Den kan gjøre fraksjonerte behandlinger for å korrigere overflaten og dypere behandlinger for å stimulere kollagenproduksjonen. EndyMed er et verktøy med god design og høy kvalitet som gir trygge og veldokumenterte behandlinger.

«EndyMed er definitivt et godt verktøy for å stramme opp huden. Den er også utmerket til å bruke på arr og aknearr.»
– Dr. Klaus Fritz.

Dr. Klaus Fritz vet hva han snakker om. Han har nemlig over 25 hudforbedrende verktøy på de to store klinikkene sine i Tyskland. De fleste av dem har han også vært involvert i å utvikle, selv om han gir Harvard-utdannede teknologispesialister æren for selve utviklingen av produktene. Energibaserte verktøy og laserteknologi er noe han virkelig brenner for, og derfor har de tjue siste årene gått med til å spesialisere seg på nettopp dette. Dermatologen har gjort både plastisk og estetisk dermatologi i 30 år. Når han ikke gjør behandlinger på en av sine klinikker er han aktiv i internasjonale konferanser. Han er tidligere president i European Society of Dermatology. Nå er han president i det tyske akademiet for dermatologi. Dr. Fritz er taler på veldig mange av konferansene, og er derfor kjent med all den nye teknologien.

–  Det er intellektuelt veldig hyggelig å bli involvert i ny teknologi, sier spesialisten.

Hva er det som gjorde deg interessert i EndyMed?

– Jeg kom i kontakt med EndyMed for mer enn syv år siden. For meg startet det med fraksjonert radiofrekvens – FSR, som gir oppvarming av huden i kombinasjon med overfladisk behandling. Deretter inkluderte jeg håndstykker med patentert radiofrekvens for oppstramming av huden uten noe nedetid, såkalt non-ablative. Til slutt inkluderte jeg Intensif håndstykket som leverer radiofrekvens dypt i huden ved hjelp av nåler.

EndyMed Intensif er unik fordi den kombinerer patentert radiofrekvens og microneedling. Dette gir en kontrollert skade i huden som setter i gang en reparasjonsprosess og stimulerer kollagenproduksjonen. Det er en perfekt behandling for blant annet aknearr og rynker.

Hvorfor er EndyMed perfekt for 40+?

– Behandling med radiofrekvens er ideell for denne aldersgruppen fordi den gir den oppstrammende effekten man er ute etter i 40-årene. Dette er en gruppe som ønsker umiddelbare resultater som filler gir, mens EndyMed vil gi effekt over tid. Denne kombinasjonen er egentlig optimal.

Om du er i en eldre målgruppe og har hatt kirurgi, så er EndyMed en super behandling for å vedlikeholde resultatet. Du skal kanskje ha et kirurgisk inngrep igjen om ti år, og i mellomtiden er EndyMed en type behandling som forebygger slapp hud.

Før og etter EndyMed FSR og Zo Skin Health. Foto: Dr.Melfa

Når skal man starte med EndyMed?

– Man kan starte med å behandle fine linjer i 30-årene. Dette er en oppstrammende behandling, og tidligere enn det har man sjelden behov for det med mindre man har arr eller aknearr. Da er det ikke tightening-effekten man er ute etter, men bruk av FSR og Intensif som gir den utjevnende effekten.

Hva er det egentlig som skjer i huden ved bruk av EndyMed?

– Ved bruk av FSR og Intensif lager man en skade i huden slik at repareringsmekanismen i cellene starter. Varmen er med på å skape mer kollagen, noe som igjen gir en oppstrammende og utjevnende effekt på huden. FSR korrigerer overflaten og leverer energi ned i huden. Om man vil nå lengre ned i huden enn FSR, kan man utføre en Intensif-behandling der energien går gjennom nålene. Ved bruk av ulike innstillinger, kan man nå dypt ned i huden og behandle i flere hudlag. EndyMed Intensif skiller seg fra annen microneedling ved at den ikke forårsaker blåmerker, og nedetiden er minimal. Koagulering skjer i vevet og ikke på hudoverflaten, og vil derfor heller ikke forårsake arr eller pigmentering. Dette gjør EndyMed til en trygg og effektiv behandlingsform.

«Huden produserer ikke nødvendigvis mer fuktighet ved bruk av EndyMed, men siden du styrker hudbarrieren holder huden generelt bedre på fuktigheten.»
– Dr. Klaus Fritz.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.