Blogg

Hollywood-behandling endelig i Norge!

Hudtilstander

Nyheter

Vi har fått Tone vid Skipá til å skrive et gjesteblogginnlegg om vår nye store satsing innen hudbehandling, nemlig EndyMed. Hun driver blant annet beautybloggen Toneskipa.no, og har bakgrunn som makeupartist, stylist og journalist gjennom 20 år. Hun har også fått teste en oppstrammende ansiktsbehandling med Endymed.

Jeg ble introdusert for EndyMed ganske tidlig! I og med at Endymed er en foretrukket behandling blant superkjendiser som Kim Kardashian, Anna Kendrick og herr og fru Beckham så ga det næring til min nysgjerrighet. Anerkjente klinikker både i Norge og mange andre steder verden over har satset på denne banebrytende maskinen. Etter min mening sier både den celebre fanklubben og listen over top-notch klinikker noe om kvaliteten på behandlingen.

SE FØR OG ETTERBILDER LENGER NED I SAKEN!

Teknologien

Så hva er det denne maskinen kan som gjør at den skiller seg fra andre foryngende behandlinger? Endymed har håndstykker som leverer energi for å behandle ulike områder på ansikt og kropp. Et av håndstykkene er dekket av nåler som penetrerer huden som en microneedling. Det gir en kontrollert skade som gjør at huden reparerer seg selv, og dermed får du en naturlig oppstramming.

Men det som er banebrytende med Endymed er at de har en ny radiofrekvens-teknologi som de kaller 3DEEP Radiofrequency (RF). Målrettede radiobølger går til dermis (lærhuden) hvor den forgrener seg slik at den har et større nedslagsfelt, i stedet for å treffe kun et lite punkt.  Det betyr at behandlingen både er skånsom, gir liten nedetid og tar ganske kort tid å gjennomføre.

Visste du forresten at rynker og slapp hud i hovedsak skyldes tap av kollagen?  EndyMed varmer opp dermis (lærhuden) til 52-55°C med minimal oppvarming av overhuden. Det har vist seg å stimulere til dannelse av nye kollagenfibre (remodelering av kollagen). Dette bidrar til at huden blir strammere.

Hva synes jeg?

Jeg må innrømme at da jeg testet behandlingen så var jeg livredd for varmen. Huden min er nemlig så følsom for varme (som radiobølger og laser kan gi) at jeg har vært nødt til å avbryte behandling på grunn av smerter. Heldigvis merket jeg minimalt til varmen, og siden jeg hadde bedøvelseskrem på merket jeg ikke mye til nålene heller. Nedetiden var også svært kort. Noen timer etter hadde rødheten roet seg betraktelig, og morgenen etter var huden min helt normal igjen.

Huden min føltes egentlig ganske bra rett etter behandlingen, men det var først etter et par uker at jeg virkelig merket hvilken effekt behandlingen hadde på huden min. Jeg kjente at huden begynte å jobbe ved at det prikket litt inne i huden, slik det ofte gjør rett etter behandlinger. Huden føltes fastere og linjene mellom nese og munn som jeg «sliter med» var jevnere. Selv med en usedvanlig solrik sommer der alt ligger til rette for solskader og dehydrert hud har den holdt seg veldig fin gjennom hele sommeren. Jeg har hele tiden brukt gode hudpleieprodukter og høy SPF, men jeg er overbevist om at kombinasjonen av behandling og pleie har gjort susen for huden min i sommer!

EndyMed – stort bruksområde

Maskinen kan brukes til mye mer enn å stramme opp slapp hud! Bare se her:

 • Oppstramming
 • Reduksjon av rynker og solskader
 • Generell hudfornyelse og jevnere hudtone
 • Behandling av arr
 • Strekkmerker
 • Kroppsforming
 • Cellulittbehandling

Hvor mange behandlinger du trenger avhenger av område som skal behandles og hudtilstand.

For at du skal få størst utbytte av behandlingene anbefaler Hudhelse at du forbereder huden i forkant med ZO Skin Health, bruker dem mellom behandlingene og aller helst i etterkant også. Når man først bruker tid og penger på en så avansert medisinsk behandling er det litt bortkastet å bruke produkter som ikke har så stor effekt.

Sikkerhet!

Endymed er FDA-godkjent! Det vil si at den er godkjent av etaten i det amerikanske Helse- og Sosialdepartementet som er ansvarlig for regulering og overvåking av blant annet legemidler og medisinsk utstyr. Endymed er også CE-merket, og oppfyller derfor alle sikkerhetskrav i EU. Selskapet har publisert over 20 vitenskapelige artikler som dokumenterer teknologien og effekten av EndyMed.

Klinikker som tilbyr Endymed

 • Elite Helse Medispa
 • Hud- og Laserklinikken Ørsta
 • MBC Lasersenter
 • Bærum Plastikkirurgi
 • Your Skin
 • Klinikk Arendal

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.