Blogg

Hjertelig velkommen til digital shopping av ZO Skin Health og Colorescience!

Nyheter

Vi er stolte over å introdusere vår nye webshop hvor du i fred og ro kan handle dine ZO- og Colorescience-favoritter.

Vårt mål med webshoppen er å sikre best mulig resultat ved bruk av ZO Skin Health og Colorescience. For å sikre dette må alle som handler ZO og Colorescience digitalt ha hatt en konsultasjon hos en av våre kunnskapsrike klinikker. Konsultasjonen kan være i person eller digital. I konsultasjonen får du råd om hvilke kremer du skal bruke for akkurat din hud slik at du kan oppnå de resultater du ønsker. Etter at du har hatt en konsultasjon får du en unik kode som du kan bruke for å logge inn i nettbutikken.

Enklere blir det ikke

Er du fast ZO-bruker får du en kode hos din klinikk som du kan bruke ved innlogging.  Er du ny med ZO, ta kontakt med en ZO-klinikk, få konsultasjon og rådgivning for din hud enten i person eller digitalt. Du får så en kode for innlogging og vipps er du klar for å få tilsendt produkter rett hjem til deg. Denne måten sikrer at du får best mulig resultat av ditt ZO Skin Health-kremprogram levert rett hjem.

Enjoy, og «happy shopping»

Gå til webshoppen

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.