Blogg

Gjør som kjendisene i New York og Hollywood: Møt det nye året med perfekt hud

Kampanje

Media & buzz

Webshop

ZO Skin Health

For mange er grå og gusten hud synonymt med denne tiden av året. Slik trenger det absolutt ikke være. Vi tok en prat med den kjente amerikanske hudlegen Dr. Bashey. Her er hans beste tips.

For å virkelig se forandringer i huden må du ta både hudpleie og livsstil på alvor. Og er det to steder i verden hvor dette gjøres til de grader så er det New York og Hollywood. Vi tok en prat med  Dr. Bashey som jobber som praktiserende hudlege og dermatolog i begge byene, om hvordan man aller best kan ta vare på huden sin, og hva som skal til for å reparere hudskader.

 

 

Vær konsekvent 

– Noe av det viktigste du kan gjøre for huden din er å starte så tidlig du kan med en behandlingsplan som du setter opp sammen med hudlegen eller hudpleieren din, forteller Dr. Bashey.

Han har praktisert som hudlege i snart sju år, og har mange pasienter fra Skandinavia.

 

– Det er spesielt viktig for personer med skandinavisk hud å bruke riktige produkter. Jeg har mange pasienter fra Norge, Sverige og Danmark som har veldig lys hudfarge og er svært utsatt for aldring og hudkreft. En diagnose- og behandlingsplan må starte tidlig for å forhindre aldring og problemene som følger med det.

 

En annen ting som kan få huden i ubalanse er å bruke forskjellige produkter som ikke nødvendigvis passer til akkurat din hud.

 

– De fleste setter sammen et tilfeldig hudpleieprogram basert på magasinanbefalinger, annonser eller produkter som ser og føles bra ut. Dette tilfeldige programmet er sydd sammen og brukt inkonsekvent, noe som i verste fall kan være skadelig for huden på sikt, forklarer hudlegen.

 

ZO Skin Health har en svært vitenskapelig og ingrediensspesifikk tilnærming når de utvikler produkter.

 

– Produktene er laget slik at de utfyller hverandre godt. Når de kombineres med riktige prosedyrer kan vi behandle omtrent enhver medisinsk og kosmetisk hudtilstand, bekrefter hudlegen.

 

 

Trender

Dr. Bashey kan fortelle om en spennende utvikling i hudpleieindustrien som er mye mer vitenskapelig og evidensbasert.

 

–ZO Skin Health har jobbet på denne måten i lang tid. Bruk av organiske og naturlige ingredienser er også i tiden.  Dette har ZO gjort lenge. På kontoret mitt benytter jeg HD-fotografering for å se på aldring, solflekker, arr og rynker. Dette gjør jeg slik at jeg kan designe et kremprogram basert på denne analysen. Hudpleien vil også være mye enklere å tilpasse den enkelte fremover, sier han.

 

En annen ting hudlegen er veldig opptatt av, er å knuse myten om at hud bare handler om utsiden.

 

– Huden vår er like mye et bevis på intern aldring som ekstern aldring. Den enkleste måten å starte på, er å evaluere livsstilen din. Hvilke endringer kan du gjøre?

 

Jeg oppfordrer alle pasientene mine til å ha et balansert kosthold med mye grønnsaker og frukt. Jeg ber pasientene mine om å spise fisk av høy kvalitet og unngå fet mat og sukker. Drikk masse vann og kutt ut alkohol og røyking. Du vil bli overrasket over hvor mye bare dette kan gjøre. Kombinerer du sunn livsstil og riktig mat, sammen med produkter nøye plukket ut for deg og din hud, er det ikke noe som står i veien for at du får drømmehuden, forteller Dr. Bashey.

 

Ifølge Dr. Bashey kan man se på hudpleie som trening.

Husk alltid på at å få en sunn hud er som en maraton, ikke sprint. Det er viktig å ha det i tankene før du setter i gang. Den største myten jeg knuser når jeg får pasientene inn i min praksis er å forklare dem at det vil ta tid å få den huden de ønsker seg. Min jobb er å gi dem de riktige forventningene.

 

1. ZO Wrinkle+Texture Repair

Forny huden med potent retinol. Denne kremen bidrar til hudfornyelse, forbedre fine linjer og rynker og gi en jevnere hudtekstur. Som en ekstra bonus får de fleste en flott glød.

2. NYHET – ZO Growth Factor Eye Serum

ZO Growth Factor Eye Serum kombinerer hurtigvirkende ingredienser med klinisk dokumentert ZO® teknologi for å oppnå ønsket anti-age effekt. Serumet jobber for å redusere linjer, kråketær, hulhet og øke mikrosirkulasjon i øyepartiet.

3. ZO Firming Serum Accelerated

Dette er en behandling du starter på en ZO klinikk som du fortsetter hjemme med påføring 2 x om -dagen i 14 dager. Serumet har dokumentert tekno-logi og bidrar til å gi en mer definert ansiktskontur.

4. ZO RETINOL STIMULATION PEEL – AT HOME

Nå som vi er mye hjemme kan det være tid for en hjemmepeel. ZO Radical Night Repair har 1% potent retinol og bidrar til raske resultater, fantastisk glød, jevnere hudtone og anti-age effekt. Peelen kan gjerne gjentas 2-4 ganger i året.

 

FAKTABOKS:

Dr. Bashey er sertifisert kosmetisk hudlege basert i West Hollywood, Los Angeles. Etter ferdige studier på blant annet Stanford University fortsatte han sin praksis sammen med Dr. Obagi i Beverly Hills i nesten fire år. Dr. Bashey har jobbet med ZO Skin Health siden den gang.

 

 

Hvis du er interessert i produktene  kan du få disse på to forskjellige måter: Du kan besøke din nærmeste ZO Skin Health klinikk eller du kan benytte deg av vår nettbutikk. Ta kontakt med din klinikk på telefon eller mail for å få tilgang. Konsultasjon hos din klinikk kreves.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.