Blogg

En solskinnhistorie fra hverdagen

Tips & råd

ZO Skin Health

Av og til er vi så heldige at vi kan hjelpe unge mennesker som sliter med kviser og fet hud.  Du har sikkert sett dem av og til?  De som virkelig har hudproblemer, og du får veldig lyst til å ta dem i armen og si: «Du, vi kan hjelpe deg slik at du får en bedre hud!».

 

Det finnes løsninger

Denne karen kom tilbake fra militæret, og hans mor tenkte umiddelbart at her måtte noe gjøres.  Hun tok kontakt med Dr. Michael Zangani som hadde konsultasjon med den unge mannen, og satte opp et kremprogram som skulle følges slavisk. Kremprogrammet ble fulgt morgen og kveld og til og med solkrem ble lagt på hver dag. Den satt ifølge hans mor ganske langt inne, men den ble påført, om enn noe motvillig.

 

Hva har han gjort?

Den unge mannen har vasket, skrubbet og brukt talgkontroll, både morgen og kveld. Systemet kalles ZO Getting Skin Ready.  Han har brukt ZO Exfoliating Cleanser og ZO Dual Action Scrub som brukes etter rens og fjerner de døde hudcellene som P-akne bakterien elsker. Deretter har han brukt talgkontrollerende ZO Oil Control Pads som effektivt fjerner talg. Noe som er særdeles viktig fordi talg kan skape inflammasjon i huden.  I tillegg har han brukt et skreddersydd ZO system mot fet hud og kviseutbrudd. Dette tilpasses individuelt på klinikk.  Han har fått en spesiell forkjærlighet for ZO Sulfur Masque som han bruker innimellom for å punktbehandle kviser eller som en maske mens han ser på TV eller jobber med studier.

 

Så dere, en liten bønn: Neste gang dere ser noen og tenker at her var det mye kviser og uren hud. Vit at det finnes en løsning. ZO har kremprogram som hjelper, og det er ikke så lett for de unge å vite hva de skal gjøre.  Vi voksne må faktisk ta litt ansvar.

Dr. Michael Zangani er blitt en av den unge mannens absolutte favoritter, og den unge mannen har fått seg en kjæreste. Det er også litt lettere når du ikke har så mye kviser.  Du finner din nærmeste ZO klinikk her.

 

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.