Blogg

Dette er kanskje den beste kampanjen vi noen gang har hatt!

Nyheter

Glowing skin is in!

Hvis du kjøper ZO Growth Factor Serum eller ZO Firming Serum, vil du få en liten ZO Daily Power Defense i gave. Dette er tre av våre absolutte bestselgere som jobber for å gi færre fine linjer, tilføre masse antioksidanter, bygge opp hudbarrieren og gi en fantastisk glød. I tillegg jobber ZO Firming Serum med å bidra til en fastere, strammere og sunnere hud med en mer definert ansiktskontur. Dette er antakelig den råeste kampanjen vi noen gang har hatt. Produktene er supre hele året, også om sommeren. Du finner din nærmeste ZO Skin Health-klinikk her.

Nå kan du lysne opp vårhuden med ZO Brightalive og ZO Exfoliating Polish til en rabattert pris.

Om våren og sommeren er mange opptatt av å beskytte og forebygge. Et produkt som bidrar til dette, er ZO Brightalive. Den forebygger ujevn hudtone og virker reverserende. Dette er et mildt produkt som jobber over tid. Den er i tillegg med på å bygge opp hudbarrieren. I denne kampanjen får du halv pris på ZO Exfoliating Polish ved kjøp av ZO Brightalive.

Nå er det mulig å kjøpe alle våre kampanjer på Hudhelseshoppen. Ta kontakt med din klinikk som gir deg en unik innloggingskode. Dersom du ikke allerede er ZO kunde, så finner du din nærmeste klinikk her.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.