Blogg

4 TIPS SOM HOLDER HUDEN DIN GLØDENDE OG FRESH I SOMMER

Kampanje

ZO Skin Health

Sunn og frisk hud er noe vi alle ønsker oss, men for de fleste kreves det litt innsats. For selv om vi ikke ønsker å fokusere for mye på utseendet, så vil vi jo gjerne stråle litt ekstra nå når solen skinner. Her kommer noen gode ZO sommertips og to ganske så fristende kampanjer.

Tips 1

Begynn med ZO Growth Factor Serum og Growth Factor Eye Serum som er på kampanje i juni. 

For å få en strålende hud anbefaler vi ofte ZO Growth Factor Serum. For å få ekstra god effekt kan det være lurt å bruke det både morgen og kveld. En uavhengig 12 ukers studie av ZO Growth Factor Serum publisert i Journal of Drugs in Dermatology i 2019 viste at deltakerne fikk mer glød, fastere hud med mer spenst og færre fine linjer og rynker i løpet av bare 12 uker. Deltakerne fikk hele 31% forbedring i dermal tykkelse.

 Før og etter 3 måneder med ZO Growth Factor Serum. Serumet gir umiddelbar boost og langsiktig effekt.

 

ZO Growth Factor Eye Serum jobber med å redusere fine linjer, rynker og «hulhet» i øyepartiet. Den har en kombinasjon av peptider og planteekstrakter som bidrar til å stimulere produksjon av kollagen. Hudstrukturen forbedres og huden blir mer fuktet.  ZO Growth Factor Eye Serum har en kjølende applikator som har god effekt på hoven og sliten hud samtidig som den virker beroligende.

 

Tips 2

Denne måneden har vi kitt kampanje slik at du kan få med deg dine ZO favoritter på tur – i reisestørrelser – til en redusert pris.

 

Tips 3

Er selvsagt noe du nesten er lei av å høre – bruk solbeskyttelse hver dag og reappliser gjerne hver 2. time når du er ute i solen.

 

Tips 4

Begynn å bruke ZO Getting Skin Ready – 3 enkle trinn med vask, eksfoliering og toner/talgregulerende pads. Bare ved å gjøre dette opplever de fleste en forbedring ved at huden får mer glød, bedret hudtekstur, mindre blankhet og forbedring på porer.  Her legges ikke minst selve grunnlaget for en sunn hud.

 

For nærmeste ZO klinikk, klikk her.

PS. Kampanjene finner du også i vår Hudhelse Shop nettbutikk. Du får en egen kode til butikken etter konsultasjon på klinikk. Mange klinikker tilbyr digital konsultasjon.

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.