• no
  • sv
  • da
  • fi
×
  • no
  • sv
  • da
  • fi

Denne siden bruker Google Analytics for å samle informasjonskapsler. Informasjonskapsler blir brukt for å garantere full funksjonalitet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjonen brukes til nettstatistikk. For å lese mer, klikk her.

×

Blogg

Et lite eventyr fra hverdagen

Av og til er vi så heldige at vi kan hjelpe noen ungdommer som sliter med kviser og fet hud.  Du har sikkert sett dem av og til?  De som virkelig har hudproblemer, og du får så lyst til å ta dem i armen og si: «Du, vi kan hjelpe deg slik at du får en bedre hud!».

Det finnes løsninger
Akne før behandling

Denne karen kom tilbake fra førstegangstjeneste, og hans mor tenkte umiddelbart at her måtte noe gjøres.  Hun tok kontakt med Dr. Michael Zangani som hadde konsultasjon med den unge mannen, og satte opp et kremprogram som skulle følges slavisk. Kremprogrammet ble fulgt morgen og kveld og til og med solkrem ble lagt på hver dag. Den satt ifølge hans mor ganske langt inne, men den ble påført, om enn noe motvillig.

Etter to uker så huden hans slik ut, og etter dette ble huden bedre og bedre.

Etter 2 uker med ZO kremprogram
Hva har han gjort?

Den unge mannen har renset, skrubbet og brukt talgkontroll, både morgen og kveld.

Skrubben ZO Medical Vitascrub som påføres etter rens, fjerner de døde hudcellene som P-akne bakterien elsker. Deretter påføres talgkontrollerende ZO Te-Pads som effektivt fjerner talg. Noe som er særdeles viktig fordi talg skaper inflammasjon i huden.  Deretter har han brukt ZO Medical kremer blant annet Glycogent som målrettet jobber for å fjerne kviser, forminske porer og skape en sunn hud.

ZO Daily Power Defence har også vært brukt før Oclipse Sunscreen & Primer SPF 30 for å bidra til en sunn og tett hudbarriere.

Vask, skrubb og talgkontroll er grunnlaget for en sunn hud.

Så dere, en liten bønn: Neste gang dere ser noen og tenker at her var det mye kviser og uren hud. Vit at det finnes en løsning. ZO har kremprogram som hjelper, og det er ikke så lett for de unge å vite hva de skal gjøre.  Vi voksne må faktisk ta litt ansvar.

Dr. Michael Zangani er blitt en av den unge mannens absolutte favoritter, og nå er han (ikke Dr. Zangani) ute og dater. Det er også litt lettere når du ikke har så mye kviser.