Nytår, ny dig!

Nytår, ny dig!

Nytår, nyt dig; Her kommer vores hotteste ZO Skin Health tips. I dag vil de fleste af de resultater fra cremer, de vil bruge. For at få en mild, men effektiv start på det nye år, anbefaler ZO Skin Health Growth Factor Serum Plus i kombination med ZO Advanced Radical Night Repair. Growth Factor Serum er et serum, der genopbygger, beroliger og beskytter huden. Det øger cellernes energi, så hudopbygningen er hurtigere. For endnu bedre effekt anvendes ZO Radical Night Repair med 1% retinol hver 3. nat for at opnå resultater med minimal reaktion. Denne ZO-produktkombination er et effektivt værktøj til at opnå en fastere hud med færre fine linjer og rynker, og ikke mindst med mere glød. Når huden bruges til ZO Radical Night Reparation, kan den bruges til et 3-5-dages hjemmestykke for endnu bedre resultater.

ZO Growth Factor Serum – en sikker vinder.

Vidste du?

  • Retinol stimulerer fibroblaster. Fibroblaster er celler, som producerer kollagen, elastin og hyaluronsyre. Derudover hæmmer retinol nedbrydningsprocessen af ​​kollagen kaldet collagenase. Kollagen og elastin hjælper huden med både styrke og elastik, mens hyaluronsyre hjælper med at give fugt indvendigt. I ZO Skin Health-serien er Retinol en vigtig ingrediens.
  • Retinol hjælper også til at give en sundere hud med mindre acne og pletter og en mere jævn hudfarve med mere iver. Retinol er også den eneste FDA godkendte ingrediens til behandling af rynker. Kilde: Dermatolog Leslie Baumann.
  • Dr. Obagi har arbejdet på at udvikle effektiv creme baseret på vitamin A (retinol) siden 1980’erne.
  • Retinol “vækker” de celler, der har tendens til at falde, når vi alder.
  • Trenden fra USA er at bruge retinol ikke kun i ansigtet, men også på kroppen. Derfor har ZO udviklet cremer og protokoller til brug på kroppen.
  • Retinol skal leveres i den korrekte koncentration, form og i et brugerdefineret leveringssystem for den ønskede effekt. Retinol selv har evnen til at oxidere. Derfor er retinol indkapslet i et leveringssystem, der beskytter samtidig sikre, at det leveres på det rigtige sted i huden på det rigtige tidspunkt. Mao retinol er ikke bare retinol. Alle ZO Skin Health retinolbaserede cremer formuleres omhyggeligt for at arbejde på det rette niveau i huden til det rigtige tidspunkt.
  • Retinol behøver ikke give anledning til reaktioner. Du kan begynde omhyggeligt, kombinere med andre cremer, øge tolerancen og opnå gode resultater. Som forklaret i ZO Skin Health-tips af året.