Kickstarta Det Nya Året Med Dessa Produkterna

Kickstarta Det Nya Året Med Dessa Produkterna

Kampanj

ZO Skin Health

För många är grå och livlös hud synonymt med den här tiden på året. Så behöver det absolut inte vara. Nytt år innebär många nya möjligheter. Vi har satt ihop 2 olika förslag som kan bidra till att du kan få en ny och förbättrad hud under 2021.

Kampanj; Köp ZO Firming Serum eller ZO Wrinkle+Texture Repair och FÅ 30 ml ZO Daily Power Defense i gåva

 

ZO Firming Serum

Det här är ett serum som jobbar specifikt med att återfukta och stärka hudens struktur för att ge en fastare och mer stram hud med en mer definierad ansiktskontur. För bästa möjliga effekt används serumet både morgon och kväll.

Effekten av ZO Firming Serum är dokumenterad  i en oberoende klinisk tredjepartsstudie över 24 veckor. Efter tolv veckors behandling hade hela 97% fått en fastare hud, 93% hade en mer stram hud och 86% menade att de fått en mer sund hud.

 

 

ZO Wrinkle+Texture Repair

ZO Wrinkle + Texture Repair jobbar för att förbättra fina linjer och rynkor och ge en bättre hudtextur. I tillägg stärker den hudbarriären och bidrar till en mer återfuktad och sund hud. ZO Wrinkle + Texture Repair innehåller potent retinol som stärker hudens naturliga förnyelsesprocess. Retinol har lätt för att oxidera, därfor är det paketerat  i ett speciellt mikroemulsion leveranssystem som ser till att det blir en optimal  leverans av retinolet.

Effekten av ZO Wrinkle + Texture Repair är dokumenterad i en oberoende tredjepartsstudie över 12 veckor. 98% av deltagarna hade en förbättring på fina linjer och rynkor, 93% fick en förbättrad hudtextur och hela 95% fick en bättre hudbarriär.

 

 

ZO Daily Power Defense

Det här är produkten de flesta av oss inte kan klara oss utan.  ZO Daily Power Defense bidrar till att bygga upp hudbarriären för en mer sund och frisk hud. I tillägg har serumet massor  med antioxidanter och speciella enzymer som bidrar till att reparera skador orsakade av bland annat UV strålar och föroreningar. ZO Daily Power Defense innehåller retinol, enzymer och antioxidanter som gradvis frigörs för att reparera, skydda och stärka cellerna.

 

 

VISSTE DU DETTA?

Både ZO Firming Serum och ZO Wrinkle + Texture Repair innehåller ZO´s egna patenterade ZCORE™ system.  ZCORE™ består av biomimetisk tetrapeptid och gul sötväppling som stöttar ankarfibrillerna för att ge en mer stram och fast hud med en mer definierad kontur. Samtidigt bidrar ZCORE™ till att främja näringsutbytet mellan epidermis och dermis för att ge en sundare hudförnyelse.

 

Kampanj; ZO Retinol Stimulation Peel at Home kit

 

 

Varför inte starta det nya året med en retinol peel hemma?  ZO Skin Health har satt ihop ett eget kit med det du behöver för att göra det.  En sån här peel ger i de flesta fallen snabbare resultat, en fantastisk lyster, jämnare hudton och anti-age effekt. Nyckelprodukten i kitet är ZO Radical Night Repair med 1% potent retinol.  Peelen utförs som en behandling hemma över 3 dagar och kan med fördel användas var 4. – 6. vecka och rekommenderas att återupprepas 2-4 gånger om året.

 

Om du är intresserad av dessa produkter så har du två olika möjligheter: Du kan besöka din närmaste ZO Skin Health klinik eller du kan handla från vår webshop. Ta kontakt med din klinik på telefon eller mail för att få tillgång till den webshopen. Det krävs alltid en konsultation hos din klinik.