KAMPAGNE JANUAR 2022

KAMPAGNE JANUAR 2022

Kampagner

ZO Skin Health

2022 er mulighederns år. Måske også for at skabe en ny og endnu sundere hud? Her har vi samlet nogen favoritter fra ZO Skin Health som vi håber kan både inspirere og motivere.

 

KAMPAGNE #1: START MED RETINOL

Når du køber ZO Wrinkle + Texture Repair i januar – får du 30ml ZO Exfoliation Accelerator med i en lækker ZO toilettaske.

 

ZO WRINKLE + TEXTURE REPAIR

Vi anbefaler ofte ZO Wrinkle + Texture Repair. Som navnet antyder, arbejder den med at forbedre fine linjer og rynker, samt at give en bedre hudtekstur.  I tillæg styrker den hudbarrieren og bidrager til en sundere og mere hydreret hud – noget mange af os ønsker os akkurat nu. Retinolet i Wrinkle + Texture Repair er pakket ind i et specielt mikroemulsion leveringssystem som sørger for en hurtig og præcis levering af retinol for at sikre bedst mulig effekt.

Effekten af ZO Wrinkle + Texture Repair er dokumenteret i et uafhængigt 3. partskliniskstudie over 12 uger. 98% af deltagerne havde en forbedring på fine linjer og rynker, 93% fik en forbedret hudtekstur og hele 95% fik en forbedret hudbarriere.

Før og efter 4 måneders brug af ZO Retinol Skin Brightener og ZO Wrinkle + Texture Repair.  Foto cred: CMUD

 

ZO EXFOLIATION ACCELERATOR

Kombiner gerne ZO Wrinkle + Texture Repair med ZO Exfoliation Accelerator for at få endnu bedre effekt. ZO Exfoliation Accelerator er en creme med blandt andet et glykol- og mælkesyrekompleks som fjerner døde hudceller og giver en klarere hud. Den gør at de fleste får endnu bedre resultat af andre cremer som for eksempel ZO Wrinkle + Texture Repair. Som en ekstra bonus bidrager den også til en sundere hudbarriere.

 

GIV HUDEN LIDT EKSTRA HJÆLP

ZO Hydrating Crème er cremen mange af os ikke klarer os uden nu hvor vinteren kræver sit.  Cremen er en klar «lifesaver» og en favorit blandt mange.  Den opbygger hudbarrieren og giver fugt til en irriteret, svækket og tør hud. ZO Hydrating Crème støtter hudfornyelsen og bidrager til at reducere synligheden af fine linjer og rynker. Den er tilsat ZO’s patenterede ZOX12™ kompleks som giver antioxidantbeskyttelse mod skader forårsaget af frie radikaler

 

KAMPAGNE #2: ZO ANTI AGING PROGRAM

Hvis du ønsker en hudfornyelse, men ikke er klar til retinol endnu, kan vi anbefale vores ZO Anti Aging Program.  Her får du alt du behøver til at starte op på ZO Skin Health. Kittet indeholder ZO Getting Skin Ready med rens, skrub og pads, ZO Daily Power Defense som sørger for en sund hudbarriere og ZO Growth Factor Serum som styrker produktionen af kollagen og hyaluronsyre, og arbejder på at forbedre fine linjer og rynker. Når du køber dette kit i januar, får du en ZO Brightening Sheet Masque med.

 

 

NB. Mange klinikker tilbyder digital konsultation.