ZO® KAMPANJER MAJ

ZO® KAMPANJER MAJ

Kampanj

ZO Skin Health

THE EVOLUTION OF DAILY DEFENSE

Daglig oxidativ stress leder till inflammation som sliter på hudens resurser. I motsats till akut inflammation – som stimulerar kroppens egen immunrespons – sliter kronisk inflammation ut hudens defensiva och regenerativa förmåga, något som resulterar i det vi kallar för «inflammaging».

Inflammaging är en låggradig kronisk inflammation som skadar huvudkomponenterna i den extracellulära matrixen – så som kollagen, elastin och hyaluronsyra och accelererar själva åldringsprocessen.

För att hindra inflammaging, lanserar vi ZO® Iluminating AOX serum och «Next Generation» – ZO® Daily Power Defense.

NYHET – ZO® ILLUMINATING AOX SERUM

ZO® Ilumminating AOX serum är ett koncentrerat antioxidantserum som gör huden motståndskraftig mot oxidativ stress och reducerar synliga hudskador förorsakade av inflammaging.  Serumet ger en lätt återfuktning som varar.  I tillägg stöttas naturlig cellförnyelse och reparation för att säkra en mer optimal hudhälsa. En torr och livlös hud blir klarare och mer ungdomlig.  ZO® Illuminating AOX döljer ojämnheter, dämpar rodnad och ger en pärlaktig mjuk finish som många önskar sig.

När du köper nyheten ZO® AOX serum i maj får du med ett ZO® Getting Skin Ready Kit i gåva.

NEXT GENERATION ZO® DAILY POWER DEFENSE

ZO® Daily Power Defense har fått en ny och ännu mer avancerad teknologi för att förebygga mot inflammaging. Produkten stärker och bygger upp hudbarriären samtidigt som den ger skydd mot miljömässiga skador och mot för tidiga ålderstecken. Daily Power Defense ger en sundare hud som är välhydrerad med lyster, är motståndskraftig och mer ungdomlig. Produkten hjälper till att reparera huden med hjälp av specialiserade enzymer och bidrar till synlig reduktion på tecken till för tidigt åldrande av huden.

Effekten av ZO® Daily Power Defense är dokumenterad i en 12 veckor lång klinisk studie. Deltagarna hade en signifikant förbättring på fina linjer runt ögonen, huden blev mer välhydrerad, jämnare och lugnare med mer lyster.

När du köper Next-Generation Daily Power Defense får du med en ZO® Brightalive 30ml.

Kampanjerna hittar du också i vår Hudhelse Shop. Du får en egen kod till butiken efter konsultation på klinik.