ZO® KAMPAGNE APRIL

ZO® KAMPAGNE APRIL

Kampanje

ZO Skin Health

KAMPAGNE MED FOKUS PÅ BESKYTTELSE, GLØD OG SUND HUD

Foråret er her og det fejrer vi med en solkampagne. Når du køber favoritterne Smart Tone eller Daily Sheer + Exfoliating Polish i april får du en 10% Vitamin C Self Activating 20ml. En fantastisk kombination som bidrager til en klarere, jævnere og mere beskyttet hud med mere glød.


ZO® EXFOLIATING POLISH

Favoritten Exfoliating Polish bruges af mange af os flere gange om ugen. Den fjerner skånsomt døde hudceller ved hjælp af fine, runde magnesiumkrystaller. Samtidig opløser den talg og modvirker tilstoppede porer. Som en ekstra bonus tilfører den også fugtighed og lipider. Når vi fjerner døde hudceller – eller eksfolierer som vi kalder det – bidrager vi positivt til cellefornyelsen. Exfoliating Polish anvendes efter ZO® rens og efterlader huden klar, ren og frisk.

10% VITAMIN C SELF-ACTIVATING

10% Vitamin C Self-Activating indeholder 10% stabiliseret askorbinsyre i kombination med et vitamin C-ester. Den bidrager til at reducere og forebygge mørke pletter og give en jævnere hudtone. For at give ekstra antioxidantbeskyttelse er den også tilsat Q10 og vitamin E. Vitamin C er super i kombination med en af vores ZO® solcremer for at give ekstra beskyttelse og glød.

ZO® SUN PROTECTION

ZO® Skin Health udvikler solcremer med bredspektret beskyttelse mod UVA, UVB, HEV lys (synligt højenergilys) og IR-A stråler. Samtidig har solcremerne hydratorer/lipider som styrker hudens barrierefunktion og genopretter hydrering og lipider som tapes ved soleksponering. Solcremerne er også tilsat antiinflammatoriske ingredienser som hjælper med at lindre hudirritation og reducere inflammation. ZO®’s patenterede antioxidantsystem ZOX12® bidrager med at beskytte mod skader fra frie radikaler.

I denne måneds kampagne kan du vælge mellem Daily Sheer og Smart Tone. ZO Daily Sheer har en matterende effekt og passer ofte godt til dem som har en tendens til at blive blanke i huden. Den er samtidig vand- og svedresistent i hele 80 minutter. ZO Smart Tone giver en fin glød og tilpasser sig din hudfarve. Begge er anbefalet af den amerikanske hudkræftforening.

                                                                                        

10% PÅ ZO® ANTI AGING PROGRAM

Dette er en super startpakke hvis du ønsker at starte med ZO® Skin Health, eller hvis du ønsker at få produkterne i en praktisk rejsestørrelse.

ZO® Anti-Aging Program passer godt til en hud som viser tidlige aldringstegn som fine linjer og en ujævn hudtone. Dette anti-age program består af både renseprodukter, beskyttende produkter såvel som et aktivt serum. Ingredienserne inkluderer growth factors, udvalgte enzymer og antioxidanter. Alt nøje sammensat for at bidrage til en sundere og mere velfungerende hud.

ZO® EXFOLIATING CLEANSER 60 ML

Skum produktet op med lidt vand og masser ansigt og hals i et minut, skyl grundigt med vand.

ZO® EXFOLIATING POLISH 16.2 G

Påføres rengjort og let fugtet hud, masseres let med cirkulære bevægelser i ca. 1 min. Ved behov kan lidt vand tilføres. Skyl grundigt. Bruges 2-7 gange om ugen.

ZO® COMPLEXION RENEWAL PADS – 30 PADS

En pads bruges på ren og tør hud morgen og aften.

ZO® DAILY POWER DEFENSE 30 ML

Masseres ind på ansigt og hals. Massage øger absorbering, penetration og stimulering. Afslut med UV-beskyttelse.

ZO® GROWTH FACTOR SERUM 30 ML

1-2 pump masseres ind med fingerspidserne som sidste step hver aften. Massage øger absorbering, penetration og stimulering.